Vijf tips bij het bestrijden van ongedierte 0

Vijf tips bij het bestrijden van ongedierte

Ongedierte komt in nagenoeg iedere woning in ons land voor. Toch heeft de een er meer last van dan de ander. Ervaar jij ook geregeld overlast door ongedierte? Blijf dan vooral niet stil zitten, maar kom in actie! Indien ongedierte niet bestreden wordt, wordt het probleem namelijk alleen nog maar groter. De beestjes planten zich namelijk razendsnel voort, waardoor het er steeds meer en meer worden. Wil jij het ongedierte te lijf gaan? Dan weet je mogelijk niet hoe je moet beginnen. Met de onderstaande vijf tips van De Bestrijdingsbrigade lukt het jou vast en zeker om het ongedierte te bestrijden!

1. Pas op met vergif

Nagenoeg alle ongedierte kan bestreden worden met vergif. Dit middel kun jij gewoon in de winkel kopen. Het is doorgaans niet duur, maar wel ontzettend effectief. Het ongedierte sterft binnen de kortste keren wanneer het in aanraking komt met het gif. Toch zit er ook een keerzijde aan het gebruik van dit bestrijdingsmiddel. Het kan namelijk ook gevaarlijk zijn. Dit is zeker het geval wanneer jij kleine kinderen of huisdieren hebt. Indien kinderen of huisdieren in aanraking komen met het spul, kan dit gevolgen hebben voor hun gezondheid. Pas daarom altijd op wanneer jij ongedierte met behulp van gift wilt bestrijden.

vergif ongedierte

 

2. Weet met welke soort je te maken hebt

Sommige beestjes kun jij betrekkelijk makkelijk herkennen. Er zijn er echter ook een aantal bij die op elkaar lijken. Begin nooit met het bestrijden van ongedierte voor jij zeker weet met welk ongedierte jij te maken hebt. Weet je dit niet? Dan is de kans aanwezig dat jij voor een verkeerd bestrijdingsmiddel kiest. Zodoende heeft het natuurlijk geen zin om het ongedierte te bestrijden. De beestjes blijven in leven en jij blijft er dus last van houden.

3. Ontlucht jouw huis met regelmaat

Ongedierte houdt zich vaak schuil op plekken die warm en vochtig zijn. Niet vreemd dus dat er geregeld beestjes opduiken in jouw badkamer en toilet. Het bestrijden van ongedierte in deze ruimtes is betrekkelijk eenvoudig. Hoe je dit doet? Door de ruimtes geregeld te ontluchten. Zet ramen en deuren tegen elkaar open en laat het lekker doorwaaien. Hierdoor wordt het koud en fris in de ruimte. Bovendien neemt de luchtvochtigheid af. Het wordt zo een stuk minder aangenaam voor ongedierte om zich in jouw woning te verbergen.

huis ontluchten

4. Bestrijdt het probleem in de kern

Her en der een beetje vergif sprayen zorgt ervoor dat ongedierte gedood wordt. Maar het is wel de vraag of ook alle beestjes sterven. Om hier zeker van te zijn, moet jij ongedierte altijd in de kern bestrijden. Alleen dan heeft de bestrijding het gewenste effect. Zorg dus dat je weet waar de beestjes zitten en laat hier wat vergif achter. Of plaats bijvoorbeeld vallen op de weg van/naar de kern van het ongedierte. Zodoende heb je de grootste kans om het ongedierte uit te roeien.

5. Neem een ongediertebestrijder in de arm

Er zijn genoeg mogelijkheden om tegenwoordig zelf ongedierte te bestrijden. Toch slaagt niet iedereen hierin. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een plaag. Het ongedierte plant zich dan vaak sneller voort dan het bestreden kan worden. Neem in dat geval een ongediertebestrijder in de armen. Hij weet namelijk precies hoe hij de beestjes in jouw woning te lijf moet gaan. Zodoende weet jij zeker dat jij binnen de kortste keren verlost bent van het ongedierte!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline