Vloerkleed vintage style  0

Vloerkleed vintage style

Wanneer je jezelf afvraagt, hoe lekker het zou zijn om een vloerkleed in de huiskamer te leggen. Maar je huis volledig in een vintage design is ingericht. In deze blog gaan we het hebben over verschillende vloerkleden. En nemen we ook een kijkje naar vloerkleden, die wellicht geschikt zijn voor jouw vintage huis. 

Verschillende vloerkleden

Als het gaat om vloerkleden zijn er een paar aspecten waaruit je kunt kiezen. Zo heb je verschillende vormen, materialen en kleuren. De vormen waarin je een vloerkleed kunt kiezen zijn ronde vloerkleden, rechthoekige vloerkleden en vloerkleed loper. De vloerkleed loper is een rechthoekig vloerkleed maar dan smaller, deze wordt vooral gebruikt in bijvoorbeeld een gang. De ronde en rechthoekige vloerkleden worden vaak gebruikt, in de huiskamer en eetkamer. 

Verschillende materialen 

Bij vloerkleden heb je ook een paar keuzes als het gaat om materiaal. Zo kun je ervoor kiezen of je een vloerkleed wil, wat van 100% natuurlijk materiaal gemaakt is. Dan heb je een vloerkleed van wol of van sisal. Maar je hebt ook vloerkleden die gebruik maken van synthetische materialen. Deze vloerkleden zijn gemaakt in combinatie met natuurlijke materialen, maar niet 100% natuurlijk. Onder deze vloerkleden heb je vele opties, een daarvan is het vintage vloerkleed. Het ontwerp van een vintage vloerkleed wordt niet aangeboden in 100% natuurlijk materiaal. 

Kleuren vloerkleden 

Tegenwoordig heb je heel veel keuzes in vloerkleden, zo heb je ook genoeg keuzes uit verschillende kleuren voor een vloerkleed. Als je naar een vloerkledenwinkel gaat, kom je hoogstwaarschijnlijk in een kleuren paradijs uit. Door het grote assortiment kleuren, is er voor ieder huis een geschikt vloerkleed te vinden. Van geel, zwart tot blauw het is er allemaal. Je hebt zelfs vloerkleden die op zichzelf veel verschillende kleuren hebben. 

Vintage vloerkleed 

Het vintage vloerkleed. Nu je een idee hebt van de markt van vloerkleden, gaan we nog even in op het vintage vloerkleed. Het vintage vloerkleed is een vloerkleed gemaakt in de oude stijl, maar maakt gebruik van nieuwe materialen. Een vintage vloerkleed is te verkrijgen in bijna alle kleuren. Daarnaast kun je kiezen uit vintage vloerkleden die gemaakt zijn van wol, katoen, bamboe en nog veel meer materialen. Hou er wel rekening mee dat een vintage vloerkleed niet gemaakt is van 100% natuurlijk materiaal. Bij een vintage vloerkleed wordt er altijd deels gebruik gemaakt van synthetische materialen, dit biedt stevigheid aan het vloerkleed.  

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline