Waarom kies je voor een design bed? 0

Waarom kies je voor een design bed

Ben jij op zoek naar een nieuwe aanwinst in jouw slaapkamer? Een bed is één van de belangrijkste meubelstukken in jouw woning. Je brengt er gemiddeld 8 uur per dag in door, wat inhoudt dat je 1/3e van je leven in bed doorbrengt. Wil je eens wat anders dan een standaard bed wat al in miljoenen slaapkamers staat? Dan is een design bed de perfecte aankoop om jouw slaapkamer mee aan te vullen. Het verschil met een ‘gewoon’ bed en een design bed, is dat er met een design bed extra aandacht is gegeven aan het ontwerp en de uitstraling. Hierdoor ziet een design bed er over het algemeen erg stijlvol en elegant uit. Ook is er de mogelijkheid om een design bed op maat te laten ontwerpen. Hierdoor kan je jouw nieuwe bed volledig laten aansluiten op jouw persoonlijke smaak en behoeften.

Welke verschillende design bedden zijn er?

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden voor design bedden zijn? Aangezien de bedden op maat gemaakt kunnen worden, heb je zelf de keuze om samen met de ontwerper het perfecte design bed samen te stellen. Bij de beddenspeciaalzaak de Suite kan je de verschillende mogelijkheden verkennen en met eigen ogen zien in de showroom. Ben je bijvoorbeeld gek op houtelementen? Een design bed met een houten frame geeft een heel stijlvol, maar ook huiselijk gevoel. Zo kies je bijvoorbeeld uit eiken, kersen, olijfhout of vele andere houtsoorten om de juiste sfeer te creëren. Ook kan je kiezen voor een combinatie van stof en hout voor een unieke uitstraling. Of wil je een grote ombouw laten plaatsen voor een echte blikvanger? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

Het juiste formaat design bed

Met een design bed is er ook veel vrijheid om het juiste formaat te laten ontwerpen. Een standaard éénpersoonsbed van 80 – 200 cm behoort natuurlijk tot de opties. Maar ook een twijfelaar van 120 – 200 of een extra groot bed van 160- 200 kan zonder problemen gefabriceerd worden. Heb je net te weinig ruimte voor een tweepersoonsbed, maar wil je een breder bed dan een twijfelaar? Het voordeel van een design bed is dat je zelf kunt aangeven wat de gewenste afmeting is. Zo hoef jij je niet te schikken naar wat er te verkrijgen is, maar kan je zelf bepalen welke afmeting perfect past in jouw slaapkamer.

Extra functies voor jouw design bed

Lees jij ’s avonds graag nog een boek in bed? Met ingebouwde nachtlampjes in jouw bedframe heb je altijd genoeg sfeerverlichting in de slaapkamer. Deze kunnen zeer netjes weggewerkt worden, zodat het een mooi geheel vormt. Ook kan je extra ambiance creëren met LED-verlichting die je per kleur in kunt stellen. Laat deze bijvoorbeeld aan de zijkant van het bedframe plaatsen om de hele slaapkamer te voorzien van een zachte gloed. Of laat ladekastjes plaatsen aan de onderkant van het bed om de ruimte in je slaapkamer optimaal te benutten. Ook kunnen er bijpassende losse nachtkastjes worden ontworpen. Zo is al het meubilair in jouw slaapkamer voorzien van die luxueuze designer-uitstraling.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline