Waarom kiezen voor TL-verlichting? 0

TL-verlichting kiezen

Steeds meer mensen in Nederland kiezen voor TL-verlichting. We zien dit niet alleen in de Nederlandse woningen terug, maar ook in kantoorpanden en verschillende instellingen. TL-lampen staan dan ook bekend om hun duurzame- en daarmee energiezuinige kwaliteiten. In een tijd waarin we er alles aan doen om zo energiezuinig te leven, is de komst en populariteit van TL-verlichting dan ook gemakkelijk te verklaren. Toch zijn er ook genoeg mensen die niet gelijk dolverliefd worden op de uitstraling van TL-lampen. Ze geven immers een hard, wit licht en dat wordt niet door iedereen bekoren. Gelukkig zijn er ook genoeg manieren om TL-verlichting in huis te verwerken, zonder dat dit storen overkomt. Daar vertellen we in dit artikel meer over en we leggen uit waarom het kiezen voor TL-verlichting altijd een goed idee is.

De voordelen van TL-verlichting

TL-verlichting kent talloze voordelen, daardoor zijn het ook zeer populaire lampen en worden ze vrijwel op alle locaties gebruikt. Wij hebben de belangrijkste voordelen nog een keer voor jou op een rijtje gezet:

  • Energiezuinig: dit is misschien wel het grootste voordeel van TL-verlichting en de voornaamste reden dat mensen hiervoor kiezen. Uit onderzoek blijkt zelfs dat TL-verlichting van de meest kwalitatieve vorm, zoals we kunnen zien bij Lampdirect, 4 tot 5 keer zoveel licht geeft als een gloeilamp van hetzelfde vermogen. Dit is zijn uitzonderlijke resultaten en maken van TL-lampen de meest energiezuinige in zijn soort.
  • Lange levensduur: TL-verlichting gaat enorm lang mee. Veel mensen schrikken van de prijs als ze TL-lampen willen aanschaffen. Wat ze echter niet beseffen is dat je dit geld er makkelijk weer uithaalt door zijn energiezuinige kwaliteiten en lange levensduur. Je hoeft ze immers ook niet zo vaak te vervangen.
  • TL-verlichting geeft een natuurlijke kleur, dit is zeker geen sfeerverlichting maar wel een natuurgetrouwe kleur van hoe het in de werkelijkheid is.

TL-verlichting in huis

Veel mensen vinden het lastig om TL-verlichting ook daadwerkelijk te verwerken in de woning. Het licht is fel en wit, waardoor het moeilijk is om het sfeervol te houden in huis. Gelukkig zijn er genoeg manieren om toch nog wat extra sfeer in huis te brengen. Zo worden tl-buizen regelmatig verwerk in tv-meubels of achter spiegels. Zo krijg je een natuurlijk licht in de woning en wordt de felheid gecompenseerd door het meubelstuk. Bovendien zorgt het ook nog eens voor een extra lichtbron, waardoor andere lampen minder snel nodig zijn én dat scheelt uiteindelijk weer een hoop energie! Het is echter we aan te raden om TL-verlichting enkel te gebruiken in ruimtes waar je veel tijd doorbrengt. In de gang of het toilet is het niet rendabel genoeg om deze lampen op te hangen. Bovendien moeten ze even op gang komen voordat ze volle sterkte geven en is de kans groot dat je dan al klaar bent in die ruimte. Denk praktisch na over de plaatsing van TL-verlichting en deze kan vervolgens heel veel betekenen voor jou en de hoogte van je energierekening.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline