Wastafelmeubel 0

De wastafel is het middelpunt van de badkamer, deze staat dagelijks centraal voor de persoonlijke verzorging. Hier was je je gezicht, maak je je op, stijl je je haar en poets je je tanden. Een wastafelmeubel is dus erg belangrijk en dient dus ook voor een doel. Erg praktisch om je badkamer benodigdheden in opbergen, zoals je handdoeken, shampoos, zeepjes, make-up, verzorgingsproducten etc.

Wastafelmeubel sfeerbepalend

Naast dat het wastafelmeubel dus erg praktisch is, is het ook het pronkstuk van de badkamer. Het wastafelmeubel is namelijk sfeerbepalend in je badkamer. Het is dan ook erg belangrijk om hier erg goed over na te denken. Vooral omdat dit meubel voor een langere tijd moet uitblinken in je badkamer. Wastafelmeubels vormen ‘het’ interieur van de badkamer.

Er zijn veel verschillende meubels, hangende meubels, staande meubels, meubels met een deurtje of juist zonder deur. Je kunt gaan voor een meubel met waskommen of met onderbouwwastafel. Kies je voor een meubel met één waskom of juist met twee, geschikt voor twee personen.

Een hangend wastafelmeubel staat prachtig voor een modernere look in je badkamer. Door de badkamer helemaal wit te laten of af te stijlen met wat gekleurde details zal dit de moderne sfeer ten goede doen. Een marmeren wastafelblad en gouden of zwarte kranen maken de look erg chique.

Wastafelmeubel sfeerbepalend

Een staand wastafelmeubel van Van Heck badkamers past juist weer meer bij een landelijke sfeer. Dit is vaak een iets groter meubel, gemaakt van hout. Bij dit meubel is het juist prachtig om dit te combineren met natuurlijke tinten zoals, grijs, taupe, beige, grijs, olijf of zwart. Ook erg leuk om te combineren met natuurlijke materialen zoals hout en een granieten of betonnen waskom. Dit kan ook zorgen voor een Scandinavische uitstraling.

Wastafel met industriële look

Voor de industriële look is het mooi om te werken met hout en staal. We hebben daarom ook een wastafelmeubel van staal met een witte keramische waskom en met massief eikenhout.

Een wastafelmeubel zal voor langere tijd staan in jouw badkamer. De juiste keuze maken voor een wastafelmeubel kan daarom best lastig zijn. Wastafelmeubels vormen het interieur van jouw badkamer. Je kunt daarbij kiezen uit honderden modellen met ieder unieke aspecten. Waar moet je nu op letten bij het aanschaffen van een wastafelmeubel of een mooie wastafelonderkast? Uiteraard staat jouw persoonlijke voorkeur op de eerste plaats.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline