Wat kost een screendoek? 0

Screendoek

Screens behoren tot de meest populaire zonwering van dit moment. Dat is ook niet zo gek als je kijkt naar de talloze voordelen van dit type zonwering. Naast het gebruiksgemak beschikken screens ook nog eens over een zeer lange levensduur. Sterker nog: een screen kan jou met gemak overleven. Dat geldt echter niet voor het doek. Deze hangt in weer en wind buiten en kan met de jaren enorm verweerd raken. Dit is niet optimaal voor de uitstraling van je woning. Veel mensen zijn dan direct bang dat ze een gehele nieuwe screen aan moeten schaffen. Dit is gelukkig niet het geval. Het is bij alle type screens mogelijk om enkel het doek te vervangen. Dat scheelt je een hoop zorgen én geld! Een screendoek kopen, wat kost dat eigenlijk?

raamdoek-screendoek

Kwalitatief screendoek

Uiteraard is het wel belangrijk dat je over een kwalitatief screendoek beschikt. Als je besluit om je bestaande screendoek te vervangen, wil je wel weer graag van dezelfde kwaliteit beschikken. Vaak zien we echter dat mensen niet weten waar ze op moeten letten bij de aanschaf van een screendoek. Er komen vaak merknamen voorbij die jou geheel onbekend in de oren klinken. Daarom is het belangrijk om eerst goed research te doen. Eer zeer bekende naam op het gebied van screendoeken is Tibelly.

Een Tibelly screendoek staat voor kwaliteit. Dit merk beschikt over jarenlange ervaring voor het vervaardigen van doeken. Ze bieden tevens enorm veel verschillende dessins aan. Zo is er altijd wel een screendoek die bij jouw woning past.

Wat kost een Tibelly screendoek eigenlijk? Tibelly hanteert een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding Daarnaast maken ze geen onderscheid in kleur. De kosten bedragen standaard € 36,95 per m2. Zo weet je precies waar je aan toe bent, ongeacht welke kleurkeuze je uiteindelijk zal maken.

Voordelen van een Tibelly Screendoek

De screendoeken van Tibelly zijn zeer gewild. Ze bieden dezelfde voordelen als iedere andere screendoek en beschikken ook nog eens over een hoogstaande kwaliteit. Hierdoor geniet je een zeer lange tijd van het gemak van een screendoek. Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen van een screendoek? Wij zetten ze voor jou op een rijtje:

  • Een screendoek is zo goed als weerbestendig. Hierdoor kan een regenbui geen enkele kwaad. Het doek is bestand tegen rot en schimmel, waardoor deze langer mooi blijft. Ideaal voor de wisselvallige zomers in ons kikkerlandje. Let op: rol de screendoek nooit nat op. Hierdoor kan de kwaliteit afnemen. Laat hem eerst drogen, alvorens je hem weer oprolt.
  • Door middel van een screendoek verhoog je het wooncomfort in huis. Zo weert de doek nagenoeg alle warmte die op het raam valt. Zo heb je geen last meer van een te warme woning in de zomer. Daarnaast blijft de doek wel al het licht doorlaten. Zo blijft het koel in huis, maar hoef je niet in het donker te zitten.
  • In de wintermaanden geniet je van de energiebesparende kwaliteiten van de screendoek. Het wordt aangeraden om de screendoek voornamelijk in de nacht en avond uit te hangen. Zo hou je de woning goed op temperatuur en dat scheelt je een hoop stookkosten!
Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline