De woontrends van 2019 0

De dagen worden korter en het wordt steeds kouder buiten; de zomer loopt ten einde. Hiermee komen ook de nieuwste woontrends weer om de hoek kijken. We vertellen je graag meer over de trends en hoe je deze kunt toepassen in je interieur.

We halen de natuur naar binnen

De laatste jaren zagen we het wel vaker; er wordt veel groen naar binnen gehaald. Menig woonkamer staat vol met planten. Deze trend zien we ook aankomen jaar terugkomen. Natuur betekent namelijk ontspanning en rust, en dat kunnen we wel gebruiken om aan onze drukke levens te ontsnappen. Deze trend kan ook vertaald worden naar het interieur. Door gebruik te maken van natuurlijke kleuren, breng je de rust terug in je interieur.

natuur badkamer

Warme tinten

De natuurtrend brengt warme kleuren met zich mee. Hierbij kun je denken aan aarderood, waterblauw en plantgroen. In 2019 wordt dit lijstje aangevuld met warme bruintinten. Deze kleuren maken je interieur stijlvol, warm en elegant. Wil je jouw interieur klaarmaken voor de nieuwste trends? Dan kun je bijvoorbeeld beginnen met het aanpassen van je raamdecoratie. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor houten shutters, die de rust henzelf zijn. Deze shutters passen perfect in het plaatje van de natuurtrend. Met shutters kun je namelijk perfect de lichtinval bepalen, dat je altijd de juiste sfeer in je woonkamer of in een andere ruimte kunt creëren.

trends houten shutters

De mogelijkheden

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de houten shutters? Neem dan eens een kijkje op de webshop van Van Eyck Shutters. Zij hebben een uitgebreid assortiment shutters, die allemaal op maat gemaakt worden. Je hebt keuze uit lamelbreedtes van 63 cm, 76 cm, 89 cm en 114 cm. Doordat de shutters op maat gemaakt worden, zijn ze toepasbaar op ramen in speciale vormen, draai- en kiepramen en dakramen. Daarnaast zijn er verschillende collecties waar je uit kunt kiezen, zodat je altijd de juiste stijl vindt die past bij jouw interieur.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline