Zo ziet jouw badkamer er weer een stuk frisser uit! 0

Zo ziet jouw badkamer er weer een stuk frisser uit

De badkamer, een oase van rust waar je jezelf kunt opladen voor een nieuwe dag of juist de dag met een ontspanmomentje kunt afsluiten. De badkamer moet dan ook niet alleen geschikt zijn om jezelf even snel te wassen, maar mag ook over enige luxe beschikken. Helaas zien we dat dit er nog wel eens bij in schiet. We zouden dolgraag van een luxe en frisse badkamer willen genieten, maar het schort aan tijd en financiële middelen om hier werk van te maken. Gelukkig hoeft een frisse make-over helemaal niet zoveel te kosten. Zelfs mensen met een beperkt budget zijn in staat om van een geheel nieuwe uitstraling te genieten. Zeker met behulp van de volgende tips!

Investeer meer in de sfeer van de badkamer

Wie denkt dat hij gelijk allemaal nieuwe badkamermeubels, tegels, enzovoorts moet aanschaffen, heeft het gelukkig goed mis. Een badkamer make-over hoeft echt niet zo extreem groots aangepakt te worden. Door meer in de sfeer van de badkamer te investeren, kan je al een heel groot verschil maken. Dit is dan ook duidelijk te merken aan de huidige badkamertrends. Hierbij zien we een verschuiving van witte naar donkere tinten. Niet alleen in tegels en accessoires, maar ook in het gebruik van douchekranen. Waar voorheen vooral klassiek chroom werd gebruikt, zien we tegenwoordig warmere materialen zoals zwart, goud en koper.

sfeer badkamer

Meer mogelijk dan je denkt

Wanneer mensen een badkamerwinkel binnenlopen hebben ze vaak een duidelijk idee in hun hoofd wat ze graag zouden willen. Helaas horen we ook vaak dat mensen niet durven te dromen. Als specialisten naar hun droom badkamer vragen, krijgen ze een heel ander antwoord dan als ze om hun eigen wensen vragen. Dit komt doordat we altijd een beeld in ons hoofd hebben die we volgens ons niet zouden kunnen realiseren. Maar is dat wel zo?

Zo horen ze in speciaalzaken vaak dat mensen dromen van een bad, maar hier simpelweg geen ruimte voor hebben. In de meeste gevallen blijkt dit helemaal niet te kloppen. Door de juiste badkamerindeling te maken, zal je zien dat er meer mogelijk is dan je denkt. Keuzes maken is dan ook niet altijd nodig. Bespreek jouw echte wensen dan ook met een specialist en kijk samen naar de mogelijkheden. Zo voorkom je teleurstellingen en kan je straks écht genieten van jouw droom badkamer.

Kies voor een vakman

Wil je jouw badkamer een flinke make-over geven? Dan klinkt het misschien als een cliché, maar wij adviseren toch om altijd een vakman in te schakelen. Dit is zelfs als je over een klein budget beschikt goed mogelijk. Je kunt beter iets meer betalen voor een professional dan zelf gaan klussen en fouten maken. Fouten laten herstellen door professionals kost immers vaak veel meer geld.

Wanneer je over een beperkt budget beschikt kan je er voor kiezen om zoveel mogelijk werk zelf te doen. Het slopen van de badkamer, het leggen van tegels of het in elkaar zetten van meubels kunnen de meeste mensen gewoon zelf. Laat de moeilijke dingen zoals het omleggen van leidingen echter altijd over aan een professional. Zo voorkom je onnodige kosten in de toekomst en geniet je binnen mum van tijd van een frisse badkamer.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline