Houtkachel alternatieven met milieuvriendelijke bio haarden 0

Houtkachel alternatieven met milieuvriendelijke bio haarden

Tegenwoordig is duurzaamheid een groot deel van ons dagelijks leven, omdat het gericht is op het behouden van het milieu, zodat toekomstige generaties hier ook zonder problemen gebruik van kunnen maken. Een product dat totaal niet milieuvriendelijk is en waar steeds strengere regels van komen zijn traditionele openhaarden die branden op hout. Een populair alternatief voor een houtkachel is de bio ethanol haard. Deze haard brandt op bio ethanol, wat overigens compleet CO2-neutraal is, omdat het gemaakt is van biologische materialen zoals mais, aardappelen en rietsuiker. Verder hoeft u ook geen zorgen te maken over rook, as of roet en heeft u helemaal geen schoorsteen nodig.

Doe-het-zelf bioethanol haard

U kunt deze haarden op verschillende manieren in uw interieur brengen. De meest populaire manier op dit moment zijn de doe-het-zelf projecten door middel van losse of inbouw branders, waarmee u zelf een bio ethanol haard kunt samenstellen. Deze goede bio ethanol branders worden vaak gebruikt om een traditionele haard om te bouwen tot een bio ethanol haard. Zo heeft de haard nog wel een uitstraling van een traditionele haard maar is het milieuvriendelijk. Deze doe-het-zelf projecten zijn ideaal, omdat u het volledig kunt aanpassen aan uw situatie, stijl en interieur. Naast het ombouwen van traditionele haarden kunnen de branders vrijwel overal geplaatst worden omdat deze haarden geen schoorsteen nodig hebben. Het enige wat u verder nog nodig heeft zijn hittebestendige platen om de muren te beschermen. Vanwege de populariteit van deze projecten heeft bioethanolhaard-shop een doe-het-zelf pakket samengesteld, waarmee u uw oude haard eenvoudig verandert in een moderne bio-ethanol haard.

Verschillende bioethanol haarden

Deze inbouw haarden zijn ook kant en klaar verkrijgbaar, zodat u er zelf niet te veel werk van heeft maar wel een mooi resultaat krijgt. Deze haarden kunnen op maat gemaakt worden en zo kunt u ook deze aanpassen aan uw stijl en interieur. Er zijn verschillende standaard inbouw haarden, waaronder eenzijdige inbouw haarden, doorkijk of hoek haarden maar ook de roomdivider inbouw haard is erg populair. De haarden zijn een gezellige toevoeging met een elegante uitstraling en zijn ook nog eens veel veiliger dan traditionele open haarden. Naast inbouw haarden zijn er nog veel meer mogelijkheden om een bioethanol haard in uw interieur te brengen zoals wandhaarden of plafond haarden. Ook zijn er veel verschillende vrijstaande haarden, in verschillende groottes en kleuren. Verder zijn er ook tafelhaarden, die wat kleiner zijn en daarom makkelijk te verplaatsen zijn.

Andere houtkachel alternatieven

Bioethanolhaard-shop.nl is gespecialiseerd in bio ethanol haarden en bied ook andere openhaard alternatieven zoals gashaarden, elektrische haarden en hybride haarden, die branden op waterdamp. Ook deze haarden zijn voor zowel binnen als buiten te verkrijgen. Buitenhaarden en terras-verwarmers zijn erg populair zegt het bedrijf, zeker nu de zomer eraan komt. Veel van deze haarden hoeven niet in het stopcontact en zijn daarom ideaal voor buiten, omdat u de haarden mee kan nemen naar waar u ook maar wilt.

Met de strengere richtlijnen van de overheid voor het branden van hout, de gezondheid schade dit kan brengen en de algemene druk op het milieu zijn deze haarden de toekomst van haarden binnen en buitens huis!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline