Keukentrends 2017-2018 0

keukentrends 2017 - 2018.v2

Met optimaal woonplezier anno 2017/2018 neemt de keuken steeds meer een belangrijke plaats in. De keuken neemt een prominente plaats in, in het huis en is zelfs al een leefomgeving geworden. Je mag gezien worden in de keuken en het is vooral een plek waar je veel met je gezin verblijft. Uiteraard veranderen de keukentrends snel. Hierbij enkele keukentrends voor dit- en volgend jaar.

Ethnic nature

Helemaal in tegenwoordig, is de keuken in ethnic nature style. Ruwe, onbewerkte materialen, zoals grof hout, waar duidelijk de nerven nog te zien zijn, veel koper, beton en onbehandeld staal, geven de keuken een exotisch uiterlijk. Met veel groentinten, servies en kookpotten in donker- en olijfgroen, waant u zich zelfs in de keuken, midden in de natuur.

DownDraft afzuiging

De keukentrend die in 2017 is ingezet, zal nog populairder worden in 2018: downdraft afzuiging. Hoewel er prachtige wasemkappen bestaan, de vele voordelen van afzuiging vanuit het keukenblad, wegen niet op tegen mooi vormgegeven wasemkappen. Zonder wasemkap heeft u ruimte over, geen lawaai meer op hoofdhoogte en zuigt u minder warmte weg. Gewoon een gleuf in het keukenblad, of een prachtig met de keramische plaat geïntegreerd afzuigsysteem, qua design is de downdraft afzuiging het neusje van de zalm.

Zwevende keukenlades

Een keuken zonder keukenkastjes? Velen zullen het zich niet kunnen voorstellen en keukenkastjes zullen ook nooit uit de keuken verdwijnen, maar wil je echt meegaan met de trend, dan zijn grote, brede, zwevende keukenlades helemaal hip. De lades worden los van de grond opgehangen en het zorgt voor efficiënt gebruik van ruimte, wat het woonplezier enorm verhoogd. Het geeft een ruimtelijk en luxueus uitstraling aan de keuken.

Indoor gardening

Eindelijk eens een trend, zonder grote verbouwingen in de keuken! Met indoor gardening haal je je moestuin of kruidentuin binnen. Een paar mooie strakke planken in je keuken, met een design kweeklamp, waar je al je tweedehandspotten opzet met je pas gezaaide kruiden. Dit is helemaal de nieuwe keukentrend voor 2018.

Zwart

Witte keukens zijn altijd de standaard geweest. Andere kleuren en houtkleuren komen ook wel eens voor, maar de nieuwe kleur voor de keuken is zwart. Maar dan hebben we het ook echt over alles gitzwart. Lades, kastjes, keukenblad en apparatuur. Het geeft de keuken een bijzondere en exclusieve uitstraling.

Zwarte keukens

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline