Kies voor gemak, kies voor een pakketbrievenbus 0

Doordat er steeds meer mensen online bestellingen doen wordt ook de vraag naar pakketbrievenbussen steeds groter. De pakketbrievenbus van www.brievenbuswebshop.nl zorgt ervoor dat de pakketjes op elk gewenste moment ontvangen kunnen worden, ook als je op dat moment niet thuis kunt zijn. Nadat de bezorger het pakket in de brievenbus heeft achtergelaten kan jij het bij thuiskomst uit de brievenbus halen.

Wel of geen slot voor je pakketbrievenbus

Het is handig om ook na te denken of het nodig is of de postbrievenbus extra beschermd dient te worden. 

Een slot aan je brievenbus

Bij aanschaf is het zeker handig om te kijken naar een goed slot die bevestigd kan worden aan de brievenbus. Dit voorkomt diefstal en zorgt ervoor dat het pakket veilig geplaatst kan worden.

Pakketbrievenbus openen met een pincode

Ook zijn er pakketbrievenbussen die geopend kunnen worden met een pincode en deze zijn gemakkelijk te bedienen met je smartphone. Met dit systeem kun je je pakketjes ook gemakkelijk retourneren en wordt het zelfs door de postbode opgehaald. Dit bespaart tijd en is hierdoor handig in gebruik.

Een pakketbrievenbus zonder slot

Een pakketbrievenbus zonder slot of vergrendeling behoort tot de goedkoopste optie. Hierbij is geen sleutel nodig, de postbezorger kan op deze manier gemakkelijk een pakketje bezorgen en retourneren.

Verschillende uitvoeringen van een pakketbrievenbus

Er zijn veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, dus er is er altijd wel een die aansluit bij een persoonlijke voorkeur. De pakketbrievenbussen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals bordeauxrood, zwart en groen. Er is voor ieder budget wel een passend pakketbrievenbus te vinden.

Formaat en uitvoering pakketbrievenbus

Er zijn verschillende formaten pakket brievenbussen. Er zijn pakketbrievenbus waarbij er één of twee dozen ontvangen kunnen worden. En dan is er ook nog de keuze uit een grote pakketbrievenbus waarbij er meerdere pakketjes tegelijkertijd ontvangen kunnen worden.
 

Bevestigen van de pakketbrievenbus

Een pakketbrievenbus voor aan de muur of aan de wand

De pakketkluis is geschikt om meerdere kleine pakketjes op een veilige manier te ontvangen.

Een pakketbrievenbus met een paal of een statief

Het statief of paal zorgt ervoor dat je niet hoeft te bukken om je pakket uit de pakketbrievenbus te halen. De paal is af te stemmen op het design van de pakketbrievenbus.. 

Een ingebouwde pakketbrievenbus

Er is een mogelijkheid om de pakketbrievenbus in te laten bouwen in een pilaar van het hekwerk of in de muur van een woning. 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline