De mooiste tuinstoelen voor deze zomer 0

De mooiste tuinstoelen voor deze zomer

De zomer staat weer voor de deur. Dat betekent dat we meer tijd buiten zullen doorbrengen. Lange zomeravonden in de tuin, genieten van de ondergaande zon en wellicht organiseer je wel een bbq voor vrienden of familie. Een zomer kan voor veel ontspanning zorgen, mits je een lekkere plek hebt in je tuin om te zitten. In dit artikel vertellen wij je meer over de mogelijkheden die er zijn voor het kopen van een tuinstoel. Ben jij van plan je tuin een nieuwe aankleding te geven? Dan mogen nieuwe tuinstoelen uiteraard niet ontbreken.

Verschillende soorten tuinstoelen

Tuinstoelen zijn er in allerlei soorten en maten, elk met een andere zitvorm en uitstraling. Wanneer men aan een tuinstoel denkt, wordt daar vaak een verstelbare tuinstoel bedoeld. Dit wordt ook wel de campingstoel genoemd. Deze stoel heeft een verstelbare rugleuning waardoor je heerlijk achterover kan leunen en echt kan ontspannen. Tuinstoelen bij Van der Garde heeft een groot aanbod aan verschillende tuinstoelen. Tuinstoelen staan doorgaans het gehele jaar buiten, waardoor ze tegen elk weertype bestand moeten zijn. Om die reden zijn tuinstoelen van hoogwaardig materiaal gemaakt en kunnen ze tegen een stootje, regen, zon en kou.

Hangstoelen

Hangstoelen zijn sinds een paar jaar helemaal trending in tuinen. Hangstoelen komen vaak in een ovale ei-vorm, ideaal om er lekker in te zitten. Doordat hangstoelen aan een haak hangen, kan je ook nog licht heen en weer, voor een ontspannend, schommelend gevoel. Doorgaans zijn hangstoelen geschikt voor 1 persoon. Wanneer je met meerdere mensen op een hangstoel wilt zitten, is een schommelbank meer geschikt.

Dining  tuinstoelen

Warme zomeravonden vragen uiteraard om buiten dineren. Maar dit doe je uiteraard wel in een geschikte stoel. Om die reden zijn er verschillende dining tuinstoelen beschikbaar. Deze zijn doorgaans voorzien van een rechte rugleuning, waardoor je comfortabel aan tafel kan zitten tijdens het eten.

Lounge tuinstoelen

Voor het ultieme gevoel van ontspanning, moet je kiezen voor een lounge tuinstoel. Deze stoelen zijn doorgaans wat lager, waardoor je dichter bij de grond zit. Voorzien van dikke kussens, zorgen ze voor een comfortabele zit. De meeste lounge tuinstoelen kan je ook nog uitbreiden met een hocker waar je je voeten op kan zetten. Hiermee kan je languit genieten. Dit soort stoelen zijn doorgaans wat groter, waardoor ze meer ruimte in beslag nemen. Om die reden adviseren wij ook om er maar 1, maximaal 2 aan te schaffen.

Tuinstoelen zijn belangrijke accessoires in je tuin. Afhankelijk van het type stoel, zijn er verschillende opties om uit te kiezen die passen bij jouw tuin.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline