De voordelen van een boomstamtafel in de woning 0

voordelen boomstamtafel

Het is een trend die meer en meer momentum krijgt. Het gaat natuurlijk over de boomstamtafel van eiken. Samen met een stalen frame ziet dit er wel heel goed uit. Zoals je mag verwachten is het blad van de tafel gemaakt van een boomstam. Soms uit een geheel, maar soms bestaat het ook uit meerdere stukken. Er zijn heel veel verschillende varianten op dit type tafel. Daardoor kan je dus ook in elk type woning iets moois ermee maken. Dit is ook de reden waarom je de tafel onder alle doelgroepen kan terugvinden.

Precies passend te maken

Een belangrijk voordeel dat de boomstamtafel biedt ten opzichte van andere soorten tafels, is dat deze beter passend kan zijn bij jouw woonkamer. Het is fijn om te weten dat het gemakkelijk op maat te maken is. Dat geldt niet alleen voor het blad, maar ook voor het onderstel. Dit is meestal van metaal of van hout. Hoewel er ook andere soorten boomstamtafels zijn, is die van eiken toch vaak het populairst. Elke tafel is uniek omdat geen enkele boomstam gelijk is. Denk aan het verschil in de nerf. Daarnaast kan je veel met de afwerking doen

boomstamtafel van eiken

Zowel klassiek als modern

Een reden waarom de boomstamtafel zo populair is, is dat deze bij zowel de klassieke als de moderne uitstraling kan passen. De boomstam kan netjes worden afgewerkt waardoor het goed past bij een klassiek, landelijk interieur waarin veel natuurlijke tinten en materialen terugkomen. Wie echter minder scherp afwerkt, kan het ook een goede tafel voor de moderne, industriële interieurs maken. Juist het robuuste is dan wel heel aantrekkelijk hieraan. Het hoeft dus niet uit te maken wat je verder al in je omgeving hebt staan. Daar kan je gemakkelijk mee aan de slag. Dat maakt het gemakkelijk.

Het goed bijhouden van de tafel

Het is natuurlijk in het begin heel leuk om een mooie boomstamtafel te hebben staan. Het is alleen wel zaak dat je die ook zo mooi houdt. Dat doe je bijvoorbeeld door de tafel op een goede droge plek te gebruiken. Ook moet het er bij voorkeur zoveel als mogelijk op kamertemperatuur zijn. Gebruik simpel wat water en groene zeep om de tafel zo nu en dan schoon te maken. Ook is er onderhoudsmiddel beschikbaar dat je hier specifiek voor kan gebruiken. Daarmee maak je het niet alleen schoon, maar wordt het blad ook vuilafstotend.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline