De voordelen van ledverlichting 0

ledverlichting

Met de jaren wordt ledverlichting populairder. Het wordt steeds vaker gebruikt in woningen en ook in bedrijfspanden. Mensen vervangen hun oudere gloei- en halogeenlampen voor ledlampen. Maar nog lang niet iedereen heeft hun gehele woning of pand verlicht met ledverlichting. De voornaamste reden hiervoor is de aanschafprijs van ledlampen. Zo zijn ledlampen een stuk duurder dan andere lampen. Dit zorgt ervoor dat veel mensen niet in zien waarom led panelen een stuk beter zijn. In deze blog vertellen wij jou wat de voordelen zijn van ledverlichting.

Led panelen zijn duurzaam

De eerste reden om voor ledverlichting te kiezen, is dat deze verlichting een stuk duurzamer is dan halogeen- en gloeilampen. Zo verbruiken gloeilampen tot wel 90 procent meer energie dan ledlampen. Bij ledlampen wordt vrijwel alle energie gebruikt om licht te creëren en geen warmte. Kies je voor ledlampen, dan kies je ervoor om jouw steentje bij te dragen aan het milieu. Tevens is deze soort verlichting ook goed voor jouw portemonnee. Je verbruikt minder energie waardoor de energiekosten lager zullen zijn. Maak je dus geen zorgen over de hogere aanschafprijs van led panelen. Deze verlichting verdiend zich zeker terug op lange termijn.

Langere levensduur

Oudere lampen sneuvelen relatief snel waardoor je vaak naar de winkel moet om een nieuwe lamp aan te schaffen en deze vervangen. Bij led panelen hoef jij je hier geen zorgen over te maken. De levensduur van ledlampen is namelijk aanzienlijk groter dan die van gloei- of halogeenlampen. Ook wanneer we de ledverlichting vergelijken met spaarlampen wint de ledverlichting met vlag en wimpel. Daarnaast kunnen led panelen ook goed tegen een stootje. Bij een gloeilamp breekt het gloeidraad vaak, bij ledverlichting is dit niet het geval. Hier zit namelijk geen gloeidraad in. Je hebt jaren plezier van ledlampen.

Langere levensduur ledverlichting

Eindeloos veel mogelijkheden

Tot slot is er bij ledverlichting ontzettend veel keuze. Kies voor ledlampen waar je de kleur van kan instellen of ga voor ledpanelen. Deze panelen zijn uitermate geschikt voor een systeemplafond dat je tegenwoordig steeds vaker ziet op de werkvloer. Tevens kun je kiezen voor led strips. Ledverlichting biedt veel mogelijkheden en voordelen die goed zijn voor het milieu én voor jouw portemonnee. Vervang dus zo snel mogelijk jouw oude lampen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline