Een regiospecialist Spanje voor uw 2e huis 0

Een regiospecialist Spanje

U hebt besloten uw droom waar te gaan maken. Na zoveel mooie vakanties in Spanje hebt u bedacht dat u er het liefst zou wonen. Uw werk of leeftijd laten het ook toe om uit Nederland te vertrekken. Dat klinkt absoluut als een goed plan, maar een huis kopen in Spanje moet u zeker niet onderschatten. Sterker nog: voor u het weet ziet u door al die Spaanse regels uw toekomstige huis niet meer zitten en gaat uw droom verloren. Hoe jammer zou dat zijn?

Specialistische begeleiding

Een makelaar Spanje kan u goed begeleiden in uw aankoopproces in dit heerlijk warme Zuid-Europese land. Met een makelaar Spanje die meer doet dan de reguliere makelaarszaken kunt u zelfs al eerder van uw dagelijkse siësta genieten. Waarom? Omdat hij weet van de hoed en de Spaanse kustrand. Zelfstandig een huis kopen in Spanje is niet alleen bijna iets onmogelijks. Als u het al doet, kunt u zomaar voor een zeer onaangename verrassing komen te staan.

Hypotheek en risico

U gaat dus een huis kopen in Spanje en waarschijnlijk gaat u ook een hypotheek of lening afsluiten. Geen probleem, zou u kunnen zeggen. Maar u wilt toch zeker geen groter financieel risico lopen dan nodig, omdat u niet van bepaalde regels in Spanje wist? Dat u wel heeft aanbetaald, maar de sleutel alsnog niet krijgt? Of dat uw nieuwe Spaanse pand niet geschikt blijkt voor het doel dat u heeft bedacht? Uw makelaar Spanje kent alle regels en wetten door en door. Hij heeft ze allemaal al eens voorbij zien komen of toegepast. Daarnaast is hij altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen.

Lekker slapen in Spanje

Door de fijne en zeer deskundige begeleiding van uw makelaar Spanje slaapt u niet alleen heerlijk in uw tijdelijke Spaanse hotelletje. Nee, door zijn tussenkomst brengt u misschien binnenkort al de eerste nacht door in uw eigen huis in Spanje.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline