Nooit meer zoeken naar je sleutels: zo doe je dat! 0

sleutels

Wanneer vergat jij voor het laatst de sleutel van je woning mee te nemen, toen je de deur achter je dicht trok? Hoewel je er alles aan doet een buitensluiting uit je eigen woning te voorkomen, vergeet iedereen de sleutel wel een keer! Het inschakelen van een slotenmaker kost vaak al snel een slordige 100 of 200 euro. Je lost het probleem op door voor een slim slot te kiezen. Kijk bijvoorbeeld eens naar een modern Bold Smart Lock. Dit innovatieve product maakt dat je nooit meer zonder sleutel zit. De sleutel zit verpakt in je mobiele telefoon, die je tegenwoordig standaard bij je hebt. 

Vergeet je de telefoon mee te nemen? Geen probleem, familie kan het slot op afstand voor je openen. Daarnaast heb je een persoonlijke pincode. Dat is handig, wanneer je familie niet bereikbaar is of je telefoon bijvoorbeeld is uitgevallen. 

Slimme sloten hebben de toekomst 

Een smart lock kopen wordt door steeds meer huishoudens overwogen. Het past in de trend, dat we onze huizen slimmer maken. Niet alleen met de keuze voor een smart lock, maar bijvoorbeeld ook met slimme camera’s aan de gevel en aan het schuurtje in de achtertuin, slimme lampen die op afstand te bedienen zijn, enzovoorts. Het zorgt er niet alleen voor dat het comfort in huis vergroot wordt; je zet de lampen aan vanaf de bank of vanuit je bed. Ook heeft het invloed op de inbraakbeveiliging. Met een smart lock is het lastiger de deur te forceren. De automatisch ingeschakelde verlichting in huis doet daarnaast vermoeden dat er mensen thuis zijn. 

Hoge SKG-beoordeling voor slimme sloten 
Slimme sloten, zoals de Bold Smart Lock, worden door de onafhankelijke stichting SKG met een hoge score beoordeeld. Het slot krijgt drie sterren, wat aangeeft dat het inbrekers veel moeite zal kosten om deze te forceren. 

Eenvoudig aan te sluiten slim slot op de deur 

Je hoeft geen elektricien of techneut te zijn om je slimme slot aan te kunnen sluiten. Het slot vervang de huidige cilinder in de deur. Op internet zijn instructievideo’s te vinden, waarin wordt uitgelegd hoe je een cilinder zelf kunt vervangen. Twijfel je? Kies in dat geval voor de hulp van een slotenmaker. Het slot van Bold Smart Lock zou in vijf minuten te installeren moeten zijn. Ideaal, wanneer je snel wilt kunnen profiteren van het voordeel nooit meer je sleutel kwijt te zijn. 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline