3 redenen om voor een halfhoogslaper te kiezen 0

halfhoogslaper

Is je kind toe aan een nieuw bed? Grote kans dat hij bij het zien van een enorm aanbod aan halfhoogslapers direct om was. Dit terwijl jij eigenlijk veel liever een laag bed zou kopen. Dilemma! Want wat nu? Speel je in op de wensen van je kind? Of hou je voet bij stuk en kies je voor een laag bed? Met alle gevolgen van dien? Want wat als hij of zij er straks niet in wil slapen?

Het is opvallend dat veel mensen voor een laag bed kiezen voor hun kinderen. Een halfhoogslaper heeft namelijk ontzettend veel voordelen. Zowel voor het kind als de ouders zelf. Daarom is het zeker het overwegen waard. Probeer daarom eens verder te kijken dan de standaard bedden en ontdek de talloze mogelijkheden van een halfhoogslaper. En geloof ons, die voordelen zijn zeker genoeg om je op andere gedachten te brengen. Hier volgen 3 reden om voor een halfhoogslaper te kiezen.

1.    Perfecte oplossing voor ruimtegebrek

Je kunt helaas niet ieder kind een geweldige grote kamer geven. In de meeste woningen zijn er minstens twee grote slaapkamers en vervolgens ook nog een paar kleinere. Vaak worden de kamers op basis van leeftijd verdeeld. De oudste beschikt meestal over de grootste kamer en de kinderen die volgen krijgen een kleinere kamer. Niet omdat je dit zo wilt, maar omdat het niet anders kan.

Een kleine slaapkamer hoeft echter niet verkeerd te zijn. Als deze op de juiste manier wordt ingericht, dan zal het juist ontzettend sfeervol zijn. Voldoende opbergruimte creëren is echter vaak nog wel een dingetje. Een halfhoogslaper kan hier enorm goed bij helpen. Je houdt extra veel ruimte over, doordat je met de hoogte van de ruimte werkt. Onder het bed kan vervolgens een bureau geplaatst worden of een bank of misschien zelfs wel een geweldige stoere hut gebouwd worden. Mogelijkheden genoeg!

2.    Kinderen vinden het geweldig

Een bezoekje aan de webshop Beddies zal een groot succes zijn wanneer je kinderen de halfhoogslapers bewonderen. Het is gewoon een feit dat de meeste kinderen het geweldig vinden om in een halfhoogslaper te liggen. Het voelt stoer aan en de bedden zijn bovendien vaak ook nog in een bijzondere vormgeving verkrijgbaar. Hierdoor heeft een halfhoogslaper altijd een aantrekkingskracht op ieder kind. Daardoor weet je altijd dat het bed een shot in de roos is. En dat is uiteindelijk toch waar het allemaal om draait?

halfhoogslaper vrouw

3.    Voor elke leeftijd

Het grootste voordeel van een halfhoogslaper is dat dit bed voor iedere leeftijd geschikt is. Vanaf de leeftijd dat je je kind normaal gesproken in een standaard eenpersoonsbed zal laten slapen. Voor de wat jongere kindjes kan je onder het bed een speelhoekje maken of een fijn voorleesplekje met kussens en een dekentje. Voor de wat oudere kinderen is het prettig om hier een bureau te plaatsen. Fijn om nog even wat huiswerk te maken in de eigen kamer of wanneer ze nog ouder worden ook echt te studeren. Een halfhoogslaper kan eigenlijk altijd en zal ieder kind bekoren.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline