3 Redenen waarom een trampoline onmisbaar is 0

3 Redenen waarom een trampoline onmisbaar is

Trampolines. Je hebt ze in vele soorten en maten. Voor kinderen of voor volwassen, voor binnen of voor buiten. Kies je voor een ronde variant of ga je voor een rechthoekige trampoline? De keuze is reuze en voor een ruim aanbod ga je naar Etantrampolines.com. Maar waarom móét je nu eigenlijk een trampoline aanschaffen? Hieronder vindt je drie hele goede redenen.

Het houdt kinderen uren bezig

Kinderen spelen nou eenmaal graag buiten. Zomer of winter, dat maakt ze niet zo heel veel uit. Een trampoline is vrijwel altijd een schot in de roos. Alleen of met vriendjes, elk kind springt graag op een trampoline. Een trampoline houdt je kinderen uren zoet en laat ze ook in de winter nog eens buitenspelen. Ze springen zich vanzelf warm! Een ideale manier om kinderen bezig te houden dus, zonder troep binnen en veilig in je eigen achtertuin.

Het is gezond

Wist je dat je met trampoline springen zo’n 42 calorieën kan verbranden in 10 minuten? Trampoline springen is daarom ook onder volwassenen erg populair. Het is een leuke manier van bewegen, welke je lichaam weinig belast. Elke dag even met je kind op de trampoline en je hoeft niet meer naar de sportschool. Ook voor kinderen is dit natuurlijk een gezonde manier van bewegen. Daar komt nog eens bij dat kinderen veelal buiten trampoline springen. Het hele jaar door elke dag een half uurtje buitenspelen is erg gezond. Zo krijgt je kind voldoende frisse lucht en vitamine D binnen.

Goed voor de mentale gezondheid

Trampoline springen is niet alleen fysiek erg gezond, maar het doet ook wonderen voor je mentale gezondheid (en die van je kinderen). Tijdens het trampoline springen maak je je hoofd namelijk leeg en er komt endorfine vrij. Dit helpt tegen stress, depressies en angsten. Dit zorg voor een beter slaapritme en betere concentratie. Het is dus erg gezond om elke ochtend eventjes een kwartiertje trampoline te springen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline