De voordelen van etherische oliën in huis 0

Olie in huis

De één gruwelt ervan en de ander kan niet meer zonder, maar de werking van etherische oliën staat buiten kijf. Etherische oliën zijn pure natuurproducten die een gezonde werking hebben op de gemoedsrust en lichamelijke gezondheid van de mens. Waar deze voorheen vooral gebruikt werden in massagesalons of meditatiesessies, zijn ze inmiddels enorm populair in dagelijks gebruik. Er zijn dan ook genoeg woningen die verrijkt zijn met een heerlijke aroma diffuser en volop genieten van de talloze voordelen van de geuren die verspreidt worden. In deze blog vertellen we je meer over de voordelen van etherische oliën in huis. Ben jij klaar om verrast te worden?

Etherische oliën gaan nare geurtjes in huis tegen

Iedereen kent het wel: je stapt een huis binnen en wordt overweldigd door de geur van huisdieren of een scherpe rookgeur. Dit is zeer onprettig en maakt een bezoekje aan die persoon niet altijd even fijn. Het kan uiteraard ook zo zijn dat je zelf in huis rookt of veel huisdieren binnenshuis hebt lopen. Zonder dat je er erg in hebt, kunnen andere mensen de geur bij jou in huis enorm storend vinden. Dat wil je uiteraard voorkomen! Met een slimme aroma diffuser en etherische oliën is dit probleem zo opgelost. Met de verspreiding van heerlijke en rustgevende geuren, zorg jij ervoor dat je woning altijd fris ruikt. Daar kan geen luchtverfrisser tegenop!

Grapefruit olie
https://geurwolkje.nl/collections/etherische-olien/products/grapefruit-100-etherische-olien

Etherische oliën zijn goed voor de gezondheid

Wist je dat etherische oliën een zeer positieve werking hebben op de geestelijke- en lichamelijke gezondheid van de mens en dat deze goed te gebruiken zijn voor een aromatherapie voor thuis? Elk geurtje heeft zo zijn eigen positieve kenmerken en kan gebruikt worden voor meerdere doeleinden. Zo weet je precies welke geur jouw symptomen kan verlichten. Een goed voorbeeld hiervan is lavendel, lavendel wordt al sinds mensheugenis gebruikt om stress te verminderen en de nachtrust te verbeteren. Tijmolie zal weer hele andere eigenschappen hebben op het menselijk lichaam. Bekijk snel hoe jij je lichaam een extra boost kan geven!

Etherische oliën voor een snelle verkoop van het huis

Staat je huis al maanden te koop en wil deze ondanks de talloze bezichtigingen maar niet verkocht worden? Dan is de kans groot dat de kijkers een stukje sfeer of gevoel missen bij het huis. De eerste indruk is een daalder waard! Je hoort dan ook vaak dat kijkers direct weten of een huis voor hun geschikt is. Dit heeft veel te maken met hoe hun zintuigen reageren op wat ze te verwerken krijgen. Hierbij speelt het zicht natuurlijk een belangrijke rol, maar ook de neus! Je hoort niet voor niets dat een huis waarin gerookt wordt, vaak minder snel verkocht wordt. Ongemerkt bepalen geuren wat je van iets vindt. Als een persoon onprettig ruikt, zal je deze naar alle waarschijnlijkheid in het begin minder sympathiek vinden. Dit is een ‘trucje’ van je hersenen en stamt nog af van onze eerste primitieve vaardigheden. Door heerlijke geuren te verspreiden in huis, zal de kijker zich aangenamer voelen en een goed gevoel overhouden na dat de bezichtiging. Dat kan wel eens resulteren in een snellere verkoop van jouw woning

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline