Gebruik raamfolie voor meer privacy 0

Gebruik raamfolie voor meer privacy

Ben je op zoek naar een goedkope manier om meer privacy te creëren in huis. Heb je bijvoorbeeld een huis dicht aan de weg en kijken mensen vaak naar binnen? Of heb je de keuken aan de weg zitten en als je aan het koken bent wordt er vaak naar binnen gekeken? Dat kan een onprettig gevoel geven. Gelukkig is dit heel erg gemakkelijk op te lossen met anti inkijk raamfolie. De meest bekende zijn gezandstraald en melkglas. Deze types zorgen voor een mat effect op het glas waardoor er alleen nog vage schimmen te zien zijn. Hierdoor zullen mensen misschien alsnog wel kijken maar ze kunnen jou niet meer zien. Zo kun je weer rustig op de bank liggen of koken zonder dat je bekeken wordt.

Is raamfolie gemakkelijk aan te brengen?

Het klinkt heel erg ingewikkeld maar dat is het absoluut niet. Wel is het een secuur klusje waardoor je wel je aandacht erbij moet houden. Als je namelijk kiest voor zelfklevend raamfolie is het zaak dat het goed gebeurd. Dit type raamfolie plakt door middel van een lijmlaag en kun je niet hergebruiken. Als het eenmaal vastzit kan het niet meer losgehaald worden. Ben je iets minder ervaren? Dan is het aan te raden om te kiezen voor statisch raamfolie. Dit plakt door middel van statische elektriciteit waardoor het te corrigeren is. Als je een foutje hebt gemaakt kun je het van het raam afhalen en opnieuw beginnen. Op de website raamfolieonline.nl heb je een groot assortiment aan raamfolie en plakfolie. Je hebt keuze uit veel verschillende soorten. Hierdoor is er voor iedereen wel een passend product te vinden. Van beginner tot expert alles kun je er krijgen.

Kun je raamfolie ook weer verwijderen?

Woon je bijvoorbeeld in een huurhuis en moet de woning weer leeg opgeleverd worden? Dan kun je, in overeenstemming met de verhuurder, ook folie opplakken. Het is namelijk zeer gemakkelijk weer te verwijderen. Statisch folie is heel makkelijk te verwijderen want hier komt geen lijm bij kijken. Het zelfklevende folie daarentegen kan wat meer werk zijn. Zit het folie er al een lange tijd op? Dan kan het best wel vastzitten. Gelukkig is hier een hele makkelijke tip voor en dat is het gebruiken van een föhn. Verwarm het folie iets met een föhn zodat de lijmlaag week wordt. Hierna kun je het folie gemakkelijk verwijderen. Blijven er lijmresten achter? Deze kun je gemakkelijk verwijderen met stickeroplosser.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline