Een gezellige cadeautafel kerst maken: 3 handige tips 0

November staat in het teken van voorbereidingen treffen voor de gezelligste maand van het jaar. In december komen we er vaak niet aan toe om ook nog aandacht te besteden aan de details rond de feestdagen. Waar we eerst nog reikhalzend uitkijken naar het vertrek van de Goedheiligman, kunnen we vervolgens direct weer in cadeaumodus schieten om van de Kerstdagen een groot succes te maken. Nu is het moment aangebroken om alvast flink wat voorbereidend werk te doen. Wil jij dit jaar een unieke tafel om de kerstcadeaus op uit te stallen? Wij geven je 3 handige tips om een gezellige cadeautafel kerst te maken. Zo wordt de komende maand onvergetelijk!

Koop unieke cadeaus

Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat de cadeautafel straks goed gevuld is. Het kopen van cadeaus kan echter een flinke klus zijn. Zeker als je cadeaus moet kopen voor iemand die op het eerste gezicht al alles lijkt te hebben. Ga je dit jaar weer voor de standaard parfum, bodylotion of cadeaubon? Of pak je echt uit? Kerstcadeaus kopen hoeft helemaal niet lastig te zijn, als je maar weet waar je moet zoeken. Zoek eens op kerstpakket online en je vindt talloze geweldige pakketten vol met bruikbare cadeaus. Daarnaast kan je de hobby’s en interesses van de ontvanger gebruiken om een uniek kerstpakket samen te stellen. Zo hoef je zelf niet allerlei winkels af te struinen en beschik je over een geweldig uniek cadeau. Kerstcadeaus kopen is nog nooit zo makkelijk geweest.

kerstpakket darten

Maak een mooi tafelkleed

Bij een cadeautafel mag een tafelkleed uiteraard niet ontbreken. Je kunt natuurlijk een simpel tafelkleed gebruiken, maar je kunt het ook geheel in kerststijl doen. Er zijn ontzettend veel kerstkleden op de markt verkrijgbaar. Het is uiteraard nog leuker om het zelf te maken. Zeker als je kinderen hebt, kan het een waar feestje zijn om samen een mooi kleed te versieren. Bovendien heb je zo direct een leuke dagbesteding tijdens regenachtige dagen.

Koop een groot wit kleed of plak meerdere kleurplaten aan elkaar. Ga vervolgens aan de slag met stiften, kleurpotloden, glitters en andere versiersels. De cadeautafel staat er straks geheel in stijl bij.

tafelkleed kerst

Vergeet de accessoires niet

Een cadeautafel voelt direct heel sfeervol aan als er een heleboel cadeaus op geplaatst zijn. Toch komt er een moment dat deze uitgepakt gaan worden. Het gevolg is dat je na luttele uren een zeer sombere tafel in de kamer hebt staan. Dat moet anders! Door leuke accessoires te kopen of zelf te maken, zorg je ervoor dat de cadeautafel de gehele feestdagen één en al gezelligheid uitstraalt. Koop mooie kaarsen, maak zelf een kersstukje en plaats leuke beeldjes om van de tafel een echte eyecatcher te maken. Je kunt er ook voor kiezen om een aantal nepcadeaus in te maken. Gebruik hiervoor kleine en grote dozen en pak deze kleurrijk in, hierdoor zien ze er uit als traditionele kerstpakketten. Zo blijft de cadeautafel de sfeer van de kerst uitstralen, zelfs als de echte pakjes allang in gebruik zijn.

airfryer kerstpakket

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline