Heerlijk genieten van je tuin met de juiste tuinmeubels 0

Tuininspiratie met meubels

Je tuin is niet langer een plaats waar je even gaat zitten als je wilt ontspannen. De hedendaagse mens ‘leeft’ ook echt in zijn tuin. Zo zie je tegenwoordig naast de traditionele BBQ ook bijvoorbeeld een overkapping met bar, buitenkeuken en een loungeset, eettafel en -stoelen. Dit wordt allemaal mooi aangekleed met bloembakken, eventueel een vuurtafel, mooie verlichting, leuke kussens en dekentjes.

Maak van je tuin een thuis

Met de juiste tuinmeubels maak je van je tuin een tweede woonkamer. Je wilt er met familie en vrienden heel wat uren in doorbrengen. Heel praktisch is een hoek loungeset voor buiten. Omdat alle zitplaatsen in deze loungeset naar de tuin zijn gericht, kan ook iedereen genieten van het groen, de bloemen en de rust. Je hebt bovendien nog voldoende ruimte voor een bijpassende salontafel. Anders dan losse zetels staat deze loungeset goed opzij en dus voor niets in de weg. Een hoek loungeset voor buiten kun je in de winter gewoon zonder zorgen buiten laten staan.

Buiten eten: zalig!

Als je een echte buitenliefhebber bent, dan eet je ook graag buiten. Een tuinset voor 8 personen is dan geen luxe. Een tuinset voor 8 personen lijkt misschien groot? Het is echter beter om onmiddellijk iets groters aan te schaffen dan later te moeten merken dat je te weinig ruimte aan je tafel hebt. Een grote tafel is ideaal als je vrienden uitnodigt, met de kinderen knutselt of gezelschapsspelletjes speelt. De moderne tuinsets zijn makkelijk in onderhoud en mogen in de winter ook gewoon buiten blijven staan.

Hou er ook rekening mee dat je het gazon waarop de tuinmeubels komen te staan goed behandeld. Met MOOWY graszaad creëer je een ijzersterk gazon. Dat wordt heerlijk buiten tafelen de komende jaren!

Kies je eigen stijl

Zowel loungesets als tuinsets vind je in diverse stijlen. Zware houten of rieten meubels passen goed bij een landelijke woning. Tuinmeubelen van palletten of steigerhout doen het goed bij industriële panden. Fijn geweven structuren en aluminium meubels gaan goed bij moderne en minimalistische woningen. Designers van tuinmeubels volgen de trends op de voet. Zo heb je keuze genoeg als je toe bent aan een loungeset of een tuinset. Maak van je tuin een tweede huiskamer en geniet er ten volle van!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline