LED verlichting: dé sfeermaker in huis 0

LED verlichting behoort met stipt op nummer één tot de populairste soorten verlichting van dit moment. Steeds meer mensen stappen over van conventionele verlichting en kiezen massaal voor LED. Door de hedendaagse techniek beschikt LED verlichting vandaag de dag dan ook over geheel nieuwe voordelen ten opzichte van een tiental jaren terug. Toen had LED nog het imago van een saai en sfeerloos licht. Inmiddels is dat 180 graden anders. Wie sfeer wilt in huis, kiest voor LED verlichting.

Sfeer in huis én tuin

Een van de grootste voordelen van LED verlichting is dat het op heel veel verschillende manieren en bij verschillende locaties te gebruiken is. Of je nu op zoek bent naar verlichting in huis, tuin of misschien zelfs wel op het werk, met LED verlichting zit je altijd goed. Natuurlijk moet je bij het bepalen van de juiste LED verlichting wel eerst goed bedenken waar je deze gaat gebruiken. Zo kom je nooit voor ongewenste verrassingen te staan.

Op zoek naar meer sfeer in de tuin? Met een bouwlamp led ligt de nodige sfeer direct voor het oprapen. Niet alleen eenvoudig te plaatsen, maar ook nog eens ontzettend duurzaam én uiteraard heel sfeervol.

bouwlamp led

Andere voordelen van LED

LED verlichting is ontzettend sfeervol. Dat is echter uiteraard niet het enige voordeel. Er zijn nog veel meer andere soorten verlichting die heel sfeervol kunnen zijn. De keuze voor LED is dan ook niet alleen op basis van dit voordeel te maken. Gelukkig biedt deze vorm van verlichting dan ook nog veel meer andere voordelen. Wij hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet.

  • Het is zeer energiezuinig ten opzichte van de wat meer conventionelere soorten verlichting. Door alle lampen in huis te vervangen voor LED, kan je zo al tientallen tot honderden euro’s per jaar op de energierekening besparen. Een goede investering dus.
  • Ledlampen zijn in heel veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Het is niet alleen mogelijk om de ledlamp eenvoudig te dimmen, maar je kunt ook voor een geheel andere kleur kiezen om van extra sfeer in huis te genieten. Kies voor warme kleuren op plekken waar de nood voor sfeer het hoogst is én koelere en fellere kleuren op plekken waar de verlichting met name functioneel moet zijn.
  • Bij de aanschaf van nieuwe ledlampen schrikken veel mensen in eerste instantie van de prijs. Ledlampen zijn duidelijk een stuk duurder dan conventionele verlichting. Toch is het belangrijk om je niet te laten misleiden door deze prijs. Een ledlamp is dan wel duurder, maar gaat ook soms tot wel tien keer langer mee. Bovendien bespaar je ook nog eens energie, waardoor de energierekening uiteindelijk lager zal worden. Al deze factoren zorgen ervoor dat ledlampen op de lange termijn juist goedkoper zijn.
  • LED is een relatief nieuwe vorm van verlichting. Het is door de jaren heen al enorm sterk veranderd. Deze verlichting blijft tevens ook veranderen. De markt rondom LED blijft ontwikkelen en LED wordt nog altijd gezien als dé toekomst van het licht.
Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline