Muurstickers voor in de moderne slaapkamer 0

muursticker moderne slaapkamer

Muurstickers zijn helemaal in anno 2018 en met goede reden! Muurstickers vind je tegenwoordig overal terug in het Nederlandse interieur. Je ziet ze in de woonkamer, in de babykamer, in de hal en zelfs op het toilet. De meest gekozen plek om muurstickers te gebruiken blijft toch wel de slaapkamer. Dat is dan ook niet zo vreemd, aangezien we de laatste jaren steeds meer bezig zijn met het decoreren en gezelliger maken van de slaapkamer. De slaapkamer is niet langer meer een vergeten ruimte in huis. Dit is de kamer die juist net dat beetje extra zorg nodig heeft, zodat jij na een lange dag optimaal tot rust kan komen. Heb je een klein budget en wil je je slaapkamer toch een sfeervolle boost geven? Kies dan voor stickers en muurteksten voor de slaapkamer!

Muurteksten voor in de slaapkamer

Enkele jaren geleden kwamen de muurteksten voor het eerst in opkomst. Massaal werden er muurteksten gebruikt om ruimtes in hun huis aan te duiden of mooie spreuken in de hal te plaatsen. Het nadeel van deze populariteit was dat veel mensen te veel van het goede gebruikten. Hierdoor werd het geheel onwijs druk en verloren de muurteksten hun uitstraling. Inmiddels weten we gelukkig wel beter. Om muurteksten nog mooier uit te laten komen, is het van belang dat de basis rustig is. Plaats de muurteksten dan ook op een rustige, neutrale muur voor het beste resultaat. Vind je de afgezaagde muurteksten voor in de slaapkamer helemaal niks? Bekijk dan of het mogelijk is om zelf een tekst te bedenken en af te laten drukken. Hierbij verander je niet alleen direct de uitstraling van de gehele slaapkamer, maar maak je de slaapkamer ook nog eens een stuk persoonlijker. Dus laat je creativiteit de vrije loop en bedenk de mooiste muurteksten voor in jouw slaapkamer!

Welke muurstickers in de moderne slaapkamer?

Veel mensen denken bij muurstickers in de slaapkamer vooral aan de muurstickers die je in de babykamer ziet. De lieve en zachte ontwerpen die het perfect doen in elke kinderkamer, maar misschien toch wat minder geschikt zijn voor de master bedroom. Gelukkig hoeft dat echt niet altijd zo te zijn! Ook voor de moderne slaapkamer vind je genoeg leuke en prettige ontwerpen. Denk bijvoorbeeld aan geometrische vormen die je willekeurig of in een vast patroon bevestigd in de slaapkamer, deze geven de ruimte direct een speels en uniek contrast. Wil je de slaapkamer persoonlijker maken, maar wil je geen standaard fotocollage boven het bed hangen? Ga dan voor een muursticker boom met fotolijstjes. Dit is een grote muursticker van een boom, waarbij je muurstickers aan de ‘takken’ kunt hangen. Dit geeft een ontzettend speels contrast tegen een neutrale muur en geeft je ook nog eens de kans om een aantal geliefde foto’s op te hangen, zonder dat dit een beetje ‘huiselijk’ of zelfs saai over komt.

muursticker slaapkamer

Kortom: met muurstickers in de slaapkamer kan je vrijwel alle kanten op. Deze zijn verkrijgbaar in alle soorten, maten en kleuren, waardoor er altijd wel één bij zit die past binnen jouw slaapkamerinterieur. Kies je liever voor een persoonlijke muursticker? Ga dan zelf aan de slag en ontwerp een eigen sticker of muurtekst!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline