Op zoek naar een koffer? 0

Is je koffer aan vervanging toe of ben je klaar met het continu lenen van de koffer van iemand anders? Dan is het tijd om op zoek te gaan naar een mooie en handige koffer. Er zijn namelijk verschillende soorten, maten en kleuren verkrijgbaar, dus bedenk goed wat je wensen zijn. Heb je geen idee waar je deze nieuwe koffer het beste kan bestellen? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van Travelbags. Deze grote en bekende partij biedt een ruim assortiment met verschillende koffers en tassen.

Koffers in soorten en maten

Wat voor soort koffer heb je nodig? Er zijn grote en kleine koffers verkrijgbaar. Ga je vaak op vakantie waarbij je veel kleding nodig hebt? Dan is een grote koffer een aanrader. Reis je vaak maar voor een paar dagen, dan is een trolley weer ideaal. Let er wel op dat er verschillende formaten verkrijgbaar zijn, dus niet elk formaat wordt bij elke vliegtuigmaatschappij goedgekeurd. Dit is vooral bij de trolleys erg belangrijk. Daarbij kun je nog kiezen uit een harde of zachte koffer. Maar wat maakt dat nou precies voor verschil? Wij vertellen het!

Koffers in soorten en maten

Harde en zachte koffers

Een harde koffer beschermt je spullen beter en is beter afsluitbaar. Daarentegen is een zachte koffer weer gemakkelijker mee te nemen met eigen vervoer. Wat heeft jouw voorkeur? Zodra je een keuze hebt gemaakt kun je deze koffer online bestellen bij Travelbags. Wanneer je dit bestelt voor 23:59 uur, dan ontvang je het één dag later al in huis. Wil je geen verzendkosten betalen? De verzending is al gratis vanaf een minimale orderwaarde van €20,00. Ideaal toch?

Meer weten?

Wil je meer weten over de service of heb je advies nodig over de koffers? Raadpleeg dan de specialisten van Travelbags. Zij kunnen je van alles vertellen, zodat jij binnenkort een nieuwe en passende koffer hebt voor al jouw spullen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline