Servies voor een speciale gelegenheid 0

Servies voor een speciale gelegenheid

Het hele jaar door staat het te pronken in je servieskast en dan komt het moment dat is voorbestemd voor jouw speciale servies. Het maakt de sfeer aan tafel met kerst, Pasen of je verjaardag extra bijzonder. Het diner wordt fantastisch gepresenteerd en het eten smaakt gewoon beter! Maar welk servies past het beste bij een feestelijke gelegenheid?

Een vrolijke paastafel

Bij Pasen hoort een dinertafel die spat van de lentekleuren. Wat dacht je van het Royal Doulton 1815 Bright Colours servies? De borden en kopjes vallen op door de vrolijke kleuren, zoals lichtblauw, geel, paars en oranje. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig porselein en erg leuk om met elkaar te combineren voor een stralend geheel.

Niet alleen Royal Doulton weet hoe het moet spelen met kleuren, je vindt de levendige tinten ook terug in het servies van Cosy & Trendy. Een extra voordeel is dat deze prachtige borden en kopjes te koop zijn voor een scherpe prijs. Er zijn meerdere series die goed passen bij Pasen. Wat dacht je van eivormige borden in verschillende kleuren? Ook is er het Cosy & Trendy Crazy Mix servies met zoveel vrolijke tinten en patronen dat je meteen zin krijgt in de lente!

Je zou het misschien niet verwachten, maar ook Le Creuset heeft een erg levendig gekleurd servies. Hier komen écht de paaskleuren in terug, bijvoorbeeld helder geel en zacht groen. Zoals we gewend zijn van Le Creuset, zijn de borden ware toppers. Ze kunnen in de diepvries tot min 18 en in de oven tot 260 graden. Het aardewerk is geëmailleerd en daardoor krijgt het die mooie, diepe kleur.

Zowel bij Cosy & Trendy als Le Creuset vind je passende eierdopjes. Jouw paasontbijt kan niet meer stuk!

Een feestelijke verjaardagstafel

Of je nu jarig bent, een jubileum viert of andere feest-en gedenkdagen hebt, daar hoort een bijzonder servies bij! Borden die zo mooi zijn, dat je gasten zich blijven verwonderen en bijna vergeten te eten. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Maxwell & Williams Kilburn servies? Dit bestaat uit prachtige borden en kopjes met sierlijke bladeren en bloemen. Daarnaast is het Royal Doulton Fable servies ook een echte aanrader! De borden en kopjes zijn voorzien van fabelachtige illustraties in krachtige basiskleuren.

Een glanzende kersttafel

Je outfit glittert, de kaarsen flikkeren, de kerstboom straalt… wat past daar beter bij dan een prachtig glanzend servies op de dinertafel? Een echte aanrader zijn dan de borden van Salt & Pepper! Ze zijn gemaakt van stevig aardewerk en vallen op door de lichtblauwe of -groene kleur. Je maakt het geheel helemaal af met de originele Polo glazen van hetzelfde merk.

Waar koop ik dit mooie servies?  

Bij Cookinglife natuurlijk! Hier vind je servies voor zowel een klein als een groot budget. Bestel je borden en kopjes eenvoudig online. Ze worden zorgvuldig verpakt en snel geleverd. Zo heb jij voor elke feestelijke gelegenheid het perfect servies!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline