Wat te geven bij een housewarming? Hier zijn 3 cadeautips! 0

Wat te geven bij een housewarming? Hier zijn 3 cadeautips!

Altijd gezellig, een housewarming. Een goede reden om met de vrienden weer bij elkaar te komen om een glaasje bubbels te drinken. Maar wat geef je iemand op een housewarming? Wellicht is er een lijstje rond gestuurd door de organisator, dan is het onwijs makkelijk. Maar wat als dat niet zo is, dan moet je toch echt zelf wat verzinnen. Gelukkig hebben wij hiervoor 3 cadeautips voor je klaargezet. Daar wordt de nieuwe huiseigenaar vast gelukkig van. Laat je inspireren!

Champagneglazen

We zeggen wel een glaasje bubbels drinken, maar negen van de tien keer heeft de organisator helemaal geen champagne glazen in de kast staan. Veel gasten brengen, los van het cadeau, nog een flesje prosecco of champagne mee. Dat zie je vaak als felicitatie bij een nieuw huis. Het zou zonde zijn als je dit uit wijn- of frisglazen moet drinken. Daarom zijn champagneglazen hét ideale housewarming cadeau. Hierbij kan je kiezen uit de klassieke champagne coupe of de champagne flûte. Daarnaast kun je zo ook altijd nog laten graveren voor de extra ‘personal touch’.

Tuintje in m’n hart

Het is heel simpel om een cadeaukaart te geven van een tuincentrum, maar dat is wel oersaai. Ga zelf het tuincentrum in om op zoek te gaan naar het perfecte cadeau. Een tuincentrum is ontzettend groot, en als je wel van een mooie tuin houdt, kun je er uren in verdwalen. Loop langs de klinkers, keramische tegels, vissen en konijntjes om bij de planten en buitenmeubels en accessoires terecht te komen. Natuurlijk zijn meubels vaak naar persoonlijke smaak, maar de organisator kan altijd nog ruilen, toch? Bovendien, een gegeven paard hoor je niet in de bek te kijken.

Een borrelplank

Hoe leuk is het om een gigantische borrelplank cadeau te doen? Een grote robuuste plank met al het lekkers wat de organisator lekker vindt. Je kunt hem alvast opdekken en kant en klaar schenken. Het fijne hiervan is, dat je zelf ook kan smullen. Vul de plank aan met mooie (kaas)bestekjes en je borrelplank is helemaal compleet.

Binnenkort een housewarming? Neem deze 3 ideeën mee als top cadeau.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline