3 tips om tassen voortaan praktisch op te bergen 0

Tas ophangen

Ben je dol op tassen en heb je de afgelopen jaren een aardige grote collectie bij elkaar verzameld? Dan is de kans groot dat je inmiddels geen idee meer hebt hoe je deze moet opbergen. Inmiddels liggen de tassen maar opgestapeld in een hoek of hangen ze simpelweg over de kapstok. Dat is toch zonde van die mooie burkely tas? Hoog tijd om hier dus verandering in te brengen. In dit artikel geven we 3 tips om tassen voortaan praktisch op te bergen.

1.     Kies slechts één opbergruimte uit

Ken je dat? Denk je dat je eindelijk een praktische plek hebt gevonden om je tassen op te bergen, ben je daarna continu aan het zoeken naar de juiste tas. Hoogstwaarschijnlijk omdat je nu meerdere locaties gebruikt om je tassen in op te bergen. Je raakt het overzicht dan al heel snel kwijt. Ons advies is dan ook: kies één ruimte uit en blijf hier ook bij. Ga dus niet tassen in de slaapkamer én op zolder bewaren, want dan weet je al snel niet meer waar jouw favoriete tas is gebleven.

Je moet dus op zoek gaan naar een plek waar er genoeg ruimte is om al je tassen in op te bergen, maar waar je nog wel makkelijk bij kunt als dat nodig is. Stop ze dan ook niet allemaal in een doos op zolder, want dat is niet praktisch wanneer je onverhoopt toch een andere tas nodig hebt voordat je de deur uit stapt. Houd het praktisch.

2.     Favoriete tas op de kapstok

Er is natuurlijk wel één uitzondering op de regel. Zo hebben de meeste vrouwen (en mannen!) een favoriete tas. Eentje die ze bijna altijd meenemen naar het werk of als ze een fijn uitstapje gaan maken. Voor speciale gelegenheden zoeken ze in de grote stapel tassen, maar deze tas is echt voor dagelijks gebruik. Daarom is het belangrijk dat deze snel en gemakkelijk te pakken is. Voor deze tas mag je dan ook zeker een uitzondering maken en hem op de kapstok hangen. Wel zo gemakkelijk.

3.     Ophangen of neerzetten?

Maar hoe berg je alle tassen in deze specifieke ruimte op? Er zijn verschillende manieren. Zo kun je ervoor kiezen om de tassen op te hangen of neer te zetten.

  • Tassen neerzetten: Houd er wel rekening mee dat je veel ruimte nodig hebt als je de tassen allemaal wilt neerzetten. Dan heb je immers al gauw een grote en brede kast nodig. Als je niet al te veel tassen hebt, kan je er ook voor kiezen om deze op een plank in de slaapkamer te zetten of in de kledingkast. Als je ervoor kiest om de tassen zichtbaar in de kamer te plaatsen, geeft dit direct ook een geheel andere sfeer aan de kamer. Jouw tassen worden ineens de eyecatcher van de ruimte.
  • Tassen ophangen: de meeste mensen kiezen ervoor om hun tassen op te hangen. Dit kan op verschillende manieren. Je kunt een speciale kapstok voor jouw tassen aanschaffen, maar je kunt ook een extra haakje in de gang maken of ze in de kast bevestigen.

 Welke manier het meest geschikt is, hangt vooral af van je eigen smaak en de hoeveelheid tassen die je door de jaren heen hebt verzameld. Bedenk dan ook goed wat voor jou de meest geschikte keuze. Zo geef je jouw tassen de plek die ze verdienen!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline