4 essentials voor de moderne badkamer 0

moderne badkamer

Droom je al tijden van een nieuwe badkamer of ben je bezig om je huidige badkamer opnieuw in te delen? Dan weet je maar al te goed hoe lastig het kan zijn om de juiste badkamermeubels- en accessoires bij elkaar te zoeken. Het is logisch om overweldigd te raken door het brede aanbod van badkamerspullen bij Bad&Body. Een badkamerspecialist in hart en nieren heeft waarschijnlijk zo’n breed aanbod dat je niet meer weet welke essentials echt belangrijk zijn voor jouw moderne badkamer. Met het volgende rijtje van belangrijke essentials hopen we jou alvast goed op weg te helpen.

1.         Opbergruimte creëren

De badkamer staat altijd bomvol met allerlei accessoires en benodigdheden. Denk alleen maar aan het aantal tandenborstel, een shampoo en conditioner voorraad, scheermesjes, handdoeken, make-up, borstels en ga zo maar door. Of de badkamer nu groot of klein is, voldoende opbergruimte creëren is belangrijk in elke badkamer. Maar hoe realiseer je dit eigenlijk?

In grote badkamers is het zeer eenvoudig om een aantal kasten of opbergrekken te plaatsen. In kleine badkamers is dit direct een stuk lastiger. De ruimte is er niet om ook nog kasten of dergelijke neer te zetten. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven om ook hier meer opbergruimte te realiseren. Kies bijvoorbeeld voor een multifunctionele wastafelmeubel. Zorg dat er voldoende lades en kastjes in dit meubel aanwezig zijn om spullen in op te bergen. In kleine badkamers mogen op maat gemaakte meubels niet ontbreken. Deze bieden je eenvoudig meer ruimte en laten zien dat je meer kwijt kunt dan je op het eerste gezicht zou denken.

Zorg dat je de hele badkamer gebruikt. Vaak worden de wanden vergeten, terwijl deze juist veel oplossingen bieden voor het ruimtegebrek. Kies voor een stijlvolle plank en plaats hierop de handdoeken of andere essentials. Zo kan je meer spullen kwijt en blijft het geheel overzichtelijk.

opbergruimte creeren

2.         Planten in de badkamer

Heb je wel eens nagedacht over het gebruik van planten in de badkamer? Planten mogen niet ontbreken in de moderne badkamer. Ze werken niet alleen zeer effectief als sfeermaker maar passen ook nog eens geweldig bij de huidige woontrends. Let er wel op dat je enkel planten koopt die bestand zijn tegen een zeer vochtig klimaat.

planten badkamer

3.         Handdoeken die gezien mogen worden

Vaak worden handdoeken netjes opgeborgen achter gesloten kastdeuren. Maar waarom eigenlijk? Tegenwoordig vind je de meest sprekende kleuren en stijlen om jouw badkamer helemaal compleet te maken. Deze mogen dan ook best gezien worden. Door handdoeken in het zicht te leggen, geef je de badkamer een persoonlijke touch en huiselijk gevoel. Je hoeft geen dure accessoires te kopen als je de nodige essentials van de badkamer laat zien.

4.         Een vuilnisbakje

Misschien een voor de hand liggende tip, maar wel eentje die nog dikwijls wordt vergeten: het prullenbakje. Deze is ideaal om lege toiletrollen in te verzamelen of tijdens de maandelijkse perikelen je afval kwijt te kunnen. Denk je dat een prullenbakje veel van de huidige sfeer weghaalt? Zorg er dan voor dat deze perfect binnen de stijl van jouw badkamer past. Het is bovendien ook mogelijk om deze weg te werken in een bestaand kastje.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline