Bijzettafeltjes als salontafel 0

Bijzettafeltjes als salontafel

Tegenwoordig zie je steeds vaker dat de grote, vaak lompe, salontafels worden vervangen voor kleine bijzettafeltjes. Zo vormen een paar leuke kleine bijzettafeltjes de salontafel in je interieur. Waarom ook jij moet meedoen met deze trend? Het antwoord op deze vraag is vrij simpel.

Kleinere tafeltjes zijn veel handiger te gebruiken. Zo kan je ze gemakkelijk slepen van de ene plek naar de andere. Waar een grote en lompe salontafel jarenlang op dezelfde plek in de kamer blijft staan kan je met kleine tafeltjes juist af en toe wisselen. Zet de tafeltjes is op een andere plek of in een andere opstelling. Ook kan je de tafeltjes later gebruiken als bijzettafel in de zithoek. Bij het kiezen van bijzettafeltjes ter vervanging van de salontafel is het belangrijk om tafeltjes te kiezen die passen bij jouw woonstijl.

Bijzettafeltjes trend

Tegenwoordig is het erg populair om meerdere kleine tafeltjes te kiezen in verschillende maten en hoogtes ter vervangen van de salontafel. Dit zorgt voor een speels effect. Door de tafeltjes een beetje over elkaar heen zet lijken de tafeltjes wat meer op een groter tafel. Het leuke hiervan is dat je zelf tafeltjes kiest die bij je woonstijl passen.

Bijzettafeltjes zien er niet alleen erg leuk uit, ze zijn ook nog erg functioneel. Meerdere tafeltjes in je interieur verwerken is dan ook niet voor niets erg trendy. Het leuke aan de bijzettafeltjes is dat je steeds weer een nieuwe setting kan maken. Als je ze helemaal zat bent kan je ze zelfs nog gebruiken als nachtkastje. Bijzettafeltjes als salontafel zijn ideaal als je van een speels interieur houdt waarin je regelmatig iets wilt veranderen. Dat is namelijk erg gemakkelijk met de tafeltjes.

Verschillende vormen en materialen

Tafeltjes zijn verkrijgbaar in alle vormen, maten, kleuren en materialen. Vooral de vorm is erg belangrijk voor de uitstraling. De meest populaire vormen zijn rond en rechthoekig. Binnen de trend van tegenwoordig passen vooral ronde bijzettafeltjes in verschillende hoogtes, zodat je ze over elkaar kan plaatsen. Het afstemmen van de tafeltjes zorgt voor een leuk en speels effect.

Naast de verschillende vormen heb je ook keuze uit diverse materialen. Denk aan kunststof, hout, metaal, glas en nog veel meer. Vooral natuurlijke materialen zijn tegenwoordig erg populair. En dan hebben we het vooral over hout. Hout zorgt voor sfeer en warmte in huis. Daarnaast heeft het een natuurlijke en robuuste uitstraling, wat heel goed past in de trendy woonstijlen van nu.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline