Eigen badkamer samenstellen is maatwerk 0

Eigen badkamer samenstellen is maatwerk.v2

Heb je net een (nieuwe) woning gekocht en is de badkamer nog niet helemaal naar wens? Oriënteer je dan op de mogelijkheden en stel je eigen badkamer samen. Voor alle wensen is een oplossing, of dat het nu gaat over badkamermeubels, de tegels of een designradiator. Dit laatste item is te koop binnen een ruim assortiment. Je hebt volop kleurkeuze, zoals wit, grijs, antraciet en zwart. De keuze zou uit kunnen gaan naar bijvoorbeeld de Millennium sierradiator. Het voordeel is dat deze erg praktisch is, want de buizen lopen verticaal en je kunt met weinig muuroppervlakte de badkamer of douche snel verwarmen. Je hebt bij de radiatoren de keuze uit verschillende afmetingen. Iedereen kan dus creatief omgaan met de eigen ruimte binnen de badkamer. Een strakke en moderne uitstraling? Dat is heel goed te realiseren.

Badkamer oriëntatie

Er komt veel bij kijken als je je badkamer wil samenstellen en naar wens wil inrichten. Hoe ga jij je oriënteren? Het is om te beginnen verstandig om goed rond te kijken wat er zoal te koop is. Welke stijlen spreken je aan? Welke merken? Welke kleuren, meubels en materialen? Wil je een bad of een douche en wil je grote of kleine tegels? Het zijn zomaar een paar dingen om goed over te denken. Er zijn bijvoorbeeld veel verschillende soorten badkamertegels. Als je een grotere tegel kiest, dan krijgt de badkamerruimte een ruimere uitstraling. Dit heeft dus een grote invloed op het geheel. Laat je informeren als je er niet helemaal uitkomt. Het is erg handig als je jouw budget kent voor de nieuwe badkamer.

badkamer orientatie

Douche of bad?

Bij het ontwerpen/inrichten van de badkamer is het van belang om te weten of je een douche of een bad wil. Kies je voor een douchecabine of ga je toch voor een ruim bad? De keuze is uiteraard ook afhankelijk van de grootte van de ruimte, maar bekijk ook wat voor jou het meest praktisch is. Waar wordt het meest gebruik van gemaakt? Zet alles voor jezelf op een rijtje en neem de tijd om je eigen badkamer samen te stellen. Het is niet erg dat dit wat tijd kost, want je gaat uiteindelijk iedere dag weer volop genieten en gebruik maken van het eindresultaat.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline