Kies voor een persoonlijke woonbeleving, ook in je badkamer 0

persoonlijke woonbeleving badkamer.v2

Tegenwoordig draaien veel van de dingen die we meemaken om een authentieke beleving die goed bij ons als persoon past. Er komt gelukkig steeds meer aandacht en interesse voor het individu en ook als het gaat om onze woonbeleving is dit goed te merken. We kiezen er in tegenstelling tot voorheen niet meer voor om ons huis net zo in te richten als alle anderen, maar om ons echt te onderscheiden. Ook in de huidige badkamertrends komt dit goed tot uiting. 

Een prachtige vloer voor je badkamer

Als we een nieuwe badkamer gaan aanleggen of er voor kiezen om de bestaande up to date te brengen, mogen we onze eigen persoonlijkheid erin naar voren laten komen. Wanneer je bijvoorbeeld een romantisch ingestelde persoon bent zal je al snel kiezen voor een warme en sfeervolle aankleding van jouw badkamer. Tegels met een prachtig motiefje staan hier zowel op de muur als op de vloer prachtig. Anderen kiezen juist voor een stoere en industriële look, die bereikt kan worden met onder meer een gietvloer of betonvloer. Nu klinken deze vloeren wellicht wat koud, maar ze zijn vaak prima te combineren met vloerverwarming. Op deze wijze hou je lekker warme voeten, wat zeker in de badkamer erg fijn is.

Weer een andere optie is om te zorgen voor een strakke, maar toch ook knusse en huiselijke uitstraling. Dit kan bijvoorbeeld door vloertegels met houtlook aan te brengen in de badkamer. Wanneer je gaat voor een variant die waterbestendig is kun je zelfs voor een echte houten vloer kiezen. Dit voelt natuurlijk nog comfortabeler aan als je er met blote voeten op rondloopt. 

Overige badkamertrends

Echt comfort in onze badkamer wordt steeds belangrijker en ook dit is in de badkamertrends goed te zien. Waar we vroeger vaak juist allemaal een ligbad wilden om lekker in te ontspannen, komen we daar nu toch steeds vaker van terug. Veel aangenamer ervaren we het om onder een fijne en luxe inloopdouche te staan. In steeds meer woningen zie je zelfs dat er twee douches naast elkaar worden geplaatst. Bij de nieuwste toiletten gaat men ook in toenemende mate voor gemak, hygiëne en comfort en steeds meer varianten worden uitgerust met een onderdouche.  

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline