Tuininspiratie met meubels 0 52

Ieder jaar is het weer leuk om veel tijd door te brengen in de tuin! Het is dan ook prettig als je hier na het tuinieren lekker kunt zitten en ontspannen. Welke mooie tuinmeubelen kies jij dan uit? Als je hier een kijkje neemt dan kom je alleen maar producten tegen van hoge kwaliteit en goede prijzen, een mooie combinatie voor jou!. Je hebt volop keuze en daardoor kan kiezen nog wel eens lastig worden. Maar gelukkig kun je hier net zolang rondkijken als je zelf wilt. Misschien wil je een echte loungeset in de tuin, anderen zijn misschien alleen op zoek naar een mooie brede bank of een stoel. Het is allemaal mogelijk, je krijgt door het bekijken van onze collectie inspiratie. Kijk eens op hoeveel verschillende manieren jij de tuin heel leuk kunt inrichten. Met een paar bijpassende kussens kun je het geheel een stuk vrolijker maken en krijg je nog meer kleur in je tuin.

Ideale opbergplaats voor buiten

Iedere dag alles opruimen en helemaal naar de garage of de berging op zolder lopen? Dit kan veel gemakkelijker. Heb jij plaats voor een tuinhuis? Dan kun je hier bijvoorbeeld de tuinkussens, speelgoed van de kinderen, de grasmaaier, etc. opbergen. Je hebt dan alles zo voor het pakken! In het begin is het misschien even wennen aan een tuinhuis, maar als je ziet hoeveel gemak je er van kunt hebben dan wil je niet meer anders. Je kunt een tuinhuis zelf ontwerpen en plaatsen als je graag klust en een beetje handig bent. Laten bezorgen en in elkaar laten zetten behoort ook tot de mogelijkheden. In de tuin kun je het jezelf zo gemakkelijk mogelijk maken. Doe dat ook door een mooi huisje te laten plaatsen, wellicht met een overkapping eraan, zodat je hier droog onder kunt zitten als het even regent of de zon te fel is.

Inspiratie voor de tuin

Inspiratie voor de tuin

Door goed om je heen te kijken naar wat anderen met de tuin doen, krijg jij inspiratie in wat je wel en niet wilt doen met je tuin. Wil je meer kleur in de tuin? Kies dan voor mooie planten en bloemen, maar ook met accessoires kun je veel doen. Mooie tuinmeubelen zijn de eerste stap, aankleden met mooie kussens is het vervolg. Geniet van de mogelijkheden die je hebt, ieder seizoen kun je het weer anders inrichten. Door goed om je heen te kijken krijg je genoeg inspiratie en ideeën, die je dan in de praktijk kunt uitvoeren.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 tips voor het inrichten van je babykamer 0 3712

baby slaapkamer inrichten-min

Je hebt je studeerkamer leeggehaald of je strijkplank naar een andere hoek van het huis verbannen, en nu sta je op het punt om voor jouw kleintje dat nu nog in dat mooie kamertje in jouw buik zit een zeker net zo’n mooi en gezellig kamertje in te gaan richten. Harstikke leuk! Maar zie je in je roze wolk niets over het hoofd? Wij helpen je graag verder met een paar goede tips voor het slaapkamer interieur van jouw kleintje.

Tip 1: Koop op de groei.

Het is je vast niet onbekend dat kinderen groeien als kool. Over een jaartje of twee is jouw ukkie een dreumes en daarna een kleuter en… Nou ja, je begrijpt het idee! In elk geval zou het ontzettend jammer zijn als je dat mooie ledikantje weer weg moet doen. Houd er dus rekening mee dat je kleintje er een poosje in moet kunnen groeien, zodat je wat langer plezier van je aankoop hebt.

Tip 2: Denk na over veiligheid.

Bedenk bij alle keuzes die je maakt of ze veilig zijn voor jou en je baby. Ga je verven of behangen? Vergeet dan niet na te vragen of je als zwangere vrouw tegen de lijm of de verf kunt en kies steeds een veilige optie. Denk ook na over de plek van het bedje. Zorg dat het wiegje niet in de tocht of juist te dicht bij de verwarming of in de zon staat. Zo blijft je kindje op de goede temperatuur.

Tip 3: Maak het jezelf gemakkelijk.

Zorg dat het slaapkamer interieur van jouw baby het jou gemakkelijk maakt om je kindje dagelijks goed te kunnen verzorgen, zonder daar zelf aan onderdoor te gaan. Zet een lekkere stoel neer waar je even met zoonlief kunt knuffelen of hem kunt voeden en zorg dat de commode de goede hoogte (tussen de 90 en 105 centimeter) heeft, zodat je rug niet kromtrekt na een dag met 10 verschoningen. Over commode gesproken: gebruik een aankleedkussen met verhoogde zijkanten, zodat dochterlief er niet zomaar vanaf kan rollen.

 

Een laatste tip: geniet ervan om je op deze manier voor te bereiden op de komst van dit mooie kindje!

De douche wordt steeds belangrijker in de badkamer 0 4373

de douche wordt steeds belangrijker.v2

Het ligbad is verleden tijd. Mensen zijn steeds drukker en hebben alsmaar minder tijd om hun bad vol te laten lopen met stomend heet water, rustgevend badzout en een vrolijke badeend. Het moet allemaal snel, sneller, snelst. Een douche biedt dan al gauw de ultieme oplossing.

Herken je ze nog? Die authentieke, grote ligbaden op pootjes? Ze waren de blikvanger in ieders huis of badkamer. De laatste jaren zijn er veel verschillende soorten en maten van dit ligbad verschenen. Tegenwoordig kun je zelfs badderen terwijl je naar een ingebouwde televisie kijkt. Maar wie heeft daar nog tijd voor, in de snel veranderende economie van ‘tijd kost geld’ en drukke banen, de opvoeding van kinderen en slopende vrijetijdshobby’s. Een vluchtige sprong onder de douche is dan vaak veel makkelijker.

Lage kosten, meer ruimte

Maar niet alleen is douchen makkelijker, een douchecabine scheelt ook een heleboel meer ruimte in je badkamer. Daarnaast vergt het installeren van een bad meer vakkennis en is het daarom duurder om te plaatsen dan een douchecabine of douchewand. Deze zijn eenvoudig te plaatsen en te installeren en de kosten zijn goed te overzien.

Douchewand of douchecabine?

Als je eenmaal de keuze hebt laten vallen op het plaatsen van een douche, kom je terecht bij de volgende vraag. Wil je een douchewand of een douchecabine? Het grootste verschil tussen die twee is dat een cabine vaak over een eigen bodem beschikt met een afvoerputje en een douchewand heeft dat niet. Een douchecabine is dus een stukje exclusiever dan een wand, maar een douchewand is daarentegen makkelijker en voordeliger om te plaatsen. Je kunt kiezen voor een inloopdouche, of een vrijstaande wand van glas of steen.

De douchemogelijkheden zijn ondenkbaar en eindeloos. Zo kun je van elke douchebeurt een kalmerende en aangename ervaring maken. Wanneer je een uitgebreide collectie douchewanden zoekt zou je bijvoorbeeld kunnen kijken bij verschillende badkamer websites.

 

Meest populaire berichten

Editor Picks