Geef een persoonlijke touch aan de slaapkamer 0

Geef een persoonlijke touch aan de slaapkamer

Een slaapkamer inrichten is wellicht niet zo lastig. Met een comfortabel bed, een kledingkast en twee nachtkastjes ben je al goed op weg. Maar het interieur een sfeervolle én persoonlijk touch meegeven, is al een grotere uitdaging. Hieronder staan daarom een aantal tips en ideeën op een rijtje om jouw slaapkamer nog gezelliger te maken. Het is tijd om jouw persoonlijkheid te vertalen naar het interieur!

Items met emotionele waarde

Heb je bijzondere familiestukken of items met emotionele waarde in huis? Dan kun je deze een plekje geven in de slaapkamer in plaats van de woonkamer. Denk aan een authentieke klok van je oma, een bijzonder beeld als erfstuk of een waardevol souvenir uit het buitenland.

Creatief met muurdecoratie

Persoonlijke muurdecoratie is onmisbaar in vrijwel iedere ruimte, dus ook in de slaapkamer mag het niet ontbreken. Maak een creatieve collage van foto’s, prints of posters. Gebruik lijsten in verschillende vormen en formaten voor een speels effect. Je kunt ook spiegels, schilderijen, een wandkleed of andere vormen van wanddecoratie ophangen. Hiermee maak je van jouw huis pas echt een thuis! Wil je meer wooninspiratie opdoen voor het inrichten van een sfeervol thuis? Kijk dan ook eens op thuisch.nl.

Geef een persoonlijke touch aan de slaapkamer 1

Zelfgemaakte kunst of foto’s

Als je een creatief persoon bent, is het natuurlijk ook tof om eigen werk aan de muur te hangen. Er is altijd een mooi plekje te vinden voor zelfgemaakte kunst of foto’s. Hangt de muur al vol of hou je meer van een minimalistische look? Dan kun je het misschien op een kast of wandplek zetten.

Planten in de slaapkamer

Planten zijn heel sfeervol en brengen letterlijk meer leven in huis. Hoewel je zelf kunt kiezen welk soort plant je aanschaft, heb je weinig invloed op de manier waarop het groeit. Dit maakt echte kamerplanten uniek en een stuk persoonlijker dan een paar nepplanten.

Combineren van kussens en beddengoed

Probeer eens verschillende kussens en beddengoed van meerdere sets met elkaar te combineren. Deze mix van kleuren of prints zorgt weer voor een originele touch.

Geef een persoonlijke touch aan de slaapkamer2

Zelfgemaakt hoofdbord voor je bed

Ben je op zoek naar een gaaf DIY project voor je vrije dag? Maak dan je eigen hoofdbord voor achter het bed! Dit geeft het bed een echte upgrade en zorgt direct voor een unieke twist.

Muur met fotobehang

Ook een muur met fotobehang is een hele stijlvolle toevoeging. Voor een extra persoonlijke touch zou je een eigen foto, tekening of print kunnen gebruiken voor dit behang. Hoe tof is dat?

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline