Geef jouw huis een moderne en strakke uitstraling met een pvc vloer 0

moderne strakke uitstraling pvc vloer

Wil je een nieuwe vloer kopen om jouw woning een ware make-over te geven? Ga je binnenkort verhuizen of is je huidige vloer echt aan vervanging toe? Denk dan vooral eens aan pvc vloeren. We begrijpen dat het aanbod in vloeren ontzettend groot is. Tegenwoordig beschik je over zoveel verschillende keuzes, dat het moeilijk is om nog de juiste beslissing te maken. Met pvc tegels beschik je echter direct over de gewenste uitstraling. Deze zijn immers in alle soorten en maten verkrijgbaar en kunnen ieder interieur complimenteren. Hierdoor hoef je niet meer verder te zoeken naar de juiste uitstraling. Je geniet van de kwaliteiten van pvc en kunt de uitstraling geheel naar eigen wens samenstellen. Maar wat zijn de voordelen van pvc? Wij zetten de belangrijkste voordelen voor jou op een rijtje.

Duurzame keuze

Pvc vloeren zijn de afgelopen jaren immens populair geworden. Dit is dan ook niet zonder reden. Naast de unieke uitstraling, is pvc ook nog eens de meest duurzame vloerafwerking. Het is beresterk, makkelijk te onderhouden en kan ontzettend lang mee. De gemiddelde levensduur van een pvc vloer is 20 tot 30 jaar. Dit is een stuk langer dan iedere andere vloer. Hierdoor maak je een goede investering voor de toekomst. Kies je voor duurzaam? Dan kies je voor een nieuwe pvc vloer.

Onderhoudsarm

Natuurlijk moet iedere vloer enigszins onderhouden worden. Om een vloer mooi te houden is het belangrijk dat er regelmatig gedweild wordt en dat ook de stofzuiger er af en toe langs gehaald wordt. Toch zijn er ook vloeren die nog veel meer onderhoud vragen. Denk maar eens aan een houten vloer. Deze moet regelmatig in de lak gezet worden om mooi te blijven. Bovendien gaan de vloerdelen snel werken, waardoor de kwaliteit kan afnemen.

Bij een pvc vloer is dit niet het geval. Deze is eenvoudig schoon te houden en bovendien zeer hygiënisch. Doordat er geen naden en kieren tussen de vloerdelen zijn, kan vuil zich minder snel ophopen en ook stof heeft vrijwel geen kans om zich te nestelen. Hierdoor is een pvc vloer zeer geschikt voor mensen die allergiegevoelig zijn. Daardoor worden pvc vloeren ook steeds vaker in openbare ruimtes gelegd, zeker op locaties waar hygiëne een belangrijke rol speelt.

onderhoudsarme pvc vloer

Geluiddempend

Woon je in een flat of appartement? Dan weet je waarschijnlijk heel goed hoe vervelend het is als er sprake is van contactgeluid met de vloeren. Dit dreunt door de hele kamer heen. Bij pvc vloeren bestaat de mogelijkheid om voor extra zachte uitvoeringen te kiezen. Deze werken geluiddempend, waardoor het contactgeluid drastisch verminderd.

Eenvoudig zelf te leggen

Een pvc vloer is eenvoudig zelf te leggen, zeker als je een beetje handig bent. Dit hoeft niet te betekenen dat je jarenlang ervaring hebt in het leggen van vloeren, maar een beetje ervaring kan zeker helpen. Het leggen van een pvc vloer is in veel gevallen vergelijkbaar met het leggen van laminaat. Als jij niet in staat bent om de vloer te leggen, is er altijd wel iemand uit jouw directe omgeving die dit wel kan. Zo bespaar je een hoop extra kosten!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline