Hoe je moet beginnen met het stylen van je woning 0

Hoe je moet beginnen met het stylen van je woning

Natuurlijk, je kunt er gewoon wat meubels in je huis zetten en denken, wat kan mij dat schelen? Het belangrijkste is een bed, een stoel, een tafel. Dan is deze bijdrage voor je volstrekt oninteressant. Maar als je huis voor jou de belangrijkste plek ter wereld is, en je op zoek bent naar je persoonlijke stijl, dan moet je deze blog lezen.

Je huis is perfect wanneer het bij je past, zoals een mooie, comfortabele jas. Wat je leuk vindt en waarin je je veilig voelt. Waar je niet langer uit wilt glippen. Hoe bereik je dit gevoel? Natuurlijk moet je het zelf uitzoeken en dat is helemaal niet moeilijk. Iedereen kan zijn eigen stijl van inrichten vinden, bijvoorbeeld met vtwonen tv en vtwonen magazine.

Vind je eigen stijl van leven: vtwonen zelf aan de slag

Ten eerste, blijf kalm en blijf los. Dus schud jezelf eerst maar eens. Je hoeft niet hoeft niet de rest van je leven met een meubel of muurverf door te brengen. Als je iets leuk vindt, probeer het dan gewoon uit.

 1. Voel je niet gedwongen voelen om de huidige trends te volgen. Alleen omdat je overal hetzelfde ziet, hoef je er niet in mee te gaan. Tenzij je van een bepaalde trend houdt. Doe het dan, want alles is toegestaan.
 2. Zoek niet naar ingewikkelde kleur- en inrichtingsregels. Tenzij je een Feng Shui aanhanger bent, bijvoorbeeld.
 3. Verschillende stijlen combineren. Je hoeft er niet voor te beslissen. Houd je evenveel van de ‘Scandinavische stijl’ als van de ‘Boho-stijl’? Meng dan beide stijlen.
 4. Zet je hoofd uit en je onderbuikgevoel aan. Zoek naar dingen die je hart sneller doen kloppen.
 • In tijdschriften zoals vtwonen magazine
 • Op een vtwonen beurs
 • Op blogs
 • Op Pinterest
 • Bij je vrienden

vtwonenWat vind je leuk? Op welke foto’s schiet je enthousiasme door het plafond? Waar denk je: “Verdomme, dat is mooi”? Of zijn het slechts losse onderdelen, zoals een tapijt, een fotogalerij, een bepaalde muurkleur? Details zijn ook genoeg om een begin te vinden en je persoonlijke stijl een boost te geven.

 1. Probeer een sparringpartner te vinden. Dit kan een vriend, vriendin of zus zijn. Maakt niet uit! Het belangrijkste is dat je je ideeën met iemand kunt bespreken en meestal merk je dat je tijdens het praten over wat goed en fout voor je is.
 2. Doe spullen weg. Scheid jezelf van dingen die je niet nodig hebt of niet wilt. Gooi het niet weg indien mogelijk, want je gelooft niet hoeveel anderen er nog in geïnteresseerd zijn.
 3. Vraag jezelf af….

...welke stijl je onmiddellijk aanspreekt:

– het stijlvolle en elegante stadsappartement

– romantisch meubilair

– het gezellige landhuis

– de creatieve, bohemienachtige look…

– of het huis aan zee

…wat je favoriete kleuren zijn:

– de warme rode en oranje tinten

– de koele tinten blauw en groen….

– de speelse roze en paarse tinten…

– de trendy kleuren zwart, wit, grijs, zwart en grijs

…welke materialen je hart openen als je ze aanraakt

– katoen

– linnen

– wol

– zijde enz.

…welke stoffenpatronen je grote ogen geven:

– strepen of bloemen

– eenkleurige stoffen

– weelderige patronen

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline