Meer kleur in de tuin met Fermob tuinmeubelen 0

Fermob tuinmeubelen

Ben jij op zoek naar originele designs en vrolijke kleuren om jouw tuin mee te verrijken? Dan zijn de tuinmeubelen van Fermob zeker een geschikte keuze. Het Franse Fermob is al heel wat jaren dé specialist op het gebied van tuinmeubelen. Naast het standaard Fermob merk, zien we dat de collecties ook keer op keer worden uitgebreid. Zo is vooral Fermob Luxembourg tegenwoordig heel populair in de Nederlandse tuinen. Werp een blik op het prachtige design en de kleurrijke meubels en sluit vervolgens je ogen. Als je goed luistert, waan je jezelf op de plek waar het allemaal begon: de Jardin du Luxembourg. Hét park in Parijs waar deze tuinmeubelen voor het eerst het levenslicht zagen. Een kleurrijk en tijdloos design om ook de Nederlandse tuinen mee te verrijken. Geen wonder dat steeds meer harten veroverd worden!

Ben jij op zoek naar nieuwe tuinmeubelen en is je oog op de verschillende Fermob collecties gevallen? Dan profiteer je binnen de kortste keren van een heel groot aantal voordelen. Wij zetten ze hieronder voor jou op een rijtje.

Fermob collecties

Weerbestendig

Het grootste voordeel van de Fermob tuinmeubelen is dat deze tegen alle weersomstandigheden bestand zijn. Of het nu gaat om een hele dosis regen, wind, kou of juist een zonovergoten dag: de tuinmeubelen blijven altijd van goede kwaliteit. Daarom zijn alle Fermob tuinmeubelen een zeer goede investering voor de toekomst.

Vaak zoeken mensen naar tuinmeubelen, maar willen ze hier niet te veel geld aan uitgeven. Meestal snijden ze zichzelf hiermee in de vingers. Goedkope tuinmeubelen gaan vaak slechts maar enkele seizoenen mee, omdat de materialen niet weerbestendig genoeg zijn. Op de lange termijn ben je dan vaak nog veel duurder uit.

Kies daarom liever voor Fermob Bistro tuinmeubelen. Deze populaire collectie wordt niet alleen gekenmerkt door het opvallende kleurgebruik, maar ook door de kracht en de weerbestendigheid van de meubels. De Bistro stoelen van Fermob zijn niet meer gemaakt van hout, maar van gebogen lamellen van verzinkt staal! Hierdoor beschikken ze over een kracht die je je eigenlijk bijna niet kan voorstellen. Bovendien kunnen ze hierdoor het hele jaar door buiten blijven staan. De kwaliteit neemt hierdoor niet af en de stoelen blijven altijd in topconditie. Ideaal als je een oplossing voor de langere termijn zoekt en geen ruimte hebt om je tuinmeubelen in de winter op te bergen.

Fermob Bistro

Licht van gewicht

Heb je er ook zo’n hekel aan dat je altijd mensen moet inschakelen om samen met jou de tuinmeubelen te verschuiven? Als je de tuin een make-over wilt geven of gewoon toe bent aan een andere indeling, is dit eigenlijk nooit handig. Met de tuinmeubelen van Fermob is dit probleem verleden tijd. De collectie is namelijk niet alleen heel kleurrijk, maar ook nog eens zeer licht van gewicht. Hierdoor kunnen de meubels eenvoudig verschoven worden als dat nodig is. Wees niet bang: dit betekent niet dat de tuinmeubelen om de haverklap door de achtertuin geslingerd worden als er een beetje wind staat. De tuinmeubelen zijn van prima gewicht om alleen te dragen, maar kunnen ook niet door ieder zuchtje wind worden omgeblazen. Een gouden combinatie dus!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline