Op zoek naar een camping met zwembad? 0

camping met zwembad

Wil je er lekker even tussenuit, maar wil je niet te ver van huis omdat je kinderen hebt? Kies dan voor een vakantie in eigen land. Aangezien er in Nederland ook heel veel bestemmingen zijn en plekken waar je kunt verblijven, helpen we je graag een handje. Wij bevelen je aan om eens een kijkje te nemen bij de Leistert. Dit park is gelegen in het altijd gezellige Limburg en deze camping heeft een zwembad. Zo beleef je het ultieme vakantiegevoel. Benieuwd waarom we nou juist dit park aanbevelen? We leggen het graag aan je uit.

Subtropisch zwembad

Aangezien je in Nederland nooit weet of het regent of ze zon schijnt, is het een aanrader om te kiezen voor een camping met een overdekt zwembad. Dit vind je bij camping de Leistert. Het zwembad heeft diverse glijbanen waar je kinderen zich uitstekend vermaken. Bovendien is er een stroomversnelling, kun je even bubbelen in de whirlpool en zijn er diverse peuter- en kleuterbaden voor de allerkleinsten. Even bijkomen met een hapje en een drankje? Neem dan plaats op het zwembadterras met het barretje.

Subtropisch zwembad

Faciliteiten

Naast dat je bij deze camping in Limburg terechtkunt voor een overdekt zwembad, ben je hier ook aan het juiste adres voor andere faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een roeizwemvijver, bowlingbanen, visvijver, speeltuin en ga zo maar verder. Bovendien worden er ook nog eens regelmatig diverse activiteiten georganiseerd door het recreatieteam. Iedereen dus als je op zoek bent naar een leuk vakantieadres voor het hele gezin.

bowlen

Meer weten over deze camping met zwembad?

Ben je na het lezen van deze blog ook nieuwsgierig geworden naar meer informatie over deze camping met zwembad? Neem dan zeker even een kijkje op de website. Zo krijg je meteen een goede impressie van wat je kunt verwachten. Er staan namelijk een hoop foto’s online, zodat je een goed beeld krijgt van het park. Wil je graag een boeking plaatsen? Geen probleem. Wees er wel snel bij, want hoe eerder je boekt, hoe beter je plek is op het park. Bovendien is deze camping erg populair en het zou toch zonde zijn als je te laat bent met boeken.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline