Opslagruimte nodig tijdens het verbouwen? Hier moet je op letten! 0

Opslagruimte nodig tijdens het verbouwen

Een verbouwing is vaak een ontzettend hectische periode. Je moet aan ongelooflijk veel dingen tegelijk denken. Bovendien moet er ook veel geregeld worden. Blijft alles wel binnen het budget? Verloopt de verbouwing soepeltjes? Wordt alles precies zo geregeld als bedoeld was? Wat mag je zeker niet vergeten? Dit zijn vragen die continu in je hoofd rondspoken. Maar heb je ook al bedacht wat je met je meubels en huishoudelijke apparaten doet tijdens de verbouwing? Een opslagruimte kan in dit geval solaas bieden. Maar waar moet je dan op letten?

Waarom kiezen voor opslag tijdens een verbouwing?

Een opslagruimte huren in Nederland is echt niet zo moeilijk als het lijkt. Tegenwoordig zijn er enorm veel bedrijven die speciale units aanbieden. Maar waarom zou je hiervoor kiezen tijdens een verbouwing?

  • Met een opslagruimte geniet je van een veilige plek voor al jouw spullen. Tijdens een verbouwing is het vaak noodzakelijk dat het huis leeggemaakt wordt. Bovendien kan je inboedel onverhoopt beschadigd raken als deze op een willekeurige plek in huis gestald worden. Daarom is het verstandiger om een veilige ruimte te gebruiken.
  • Als je na de verbouwing over minder ruimte beschikt, omdat één grote kamer bijvoorbeeld opgedeeld moet worden, moet je de extra meubels een ander plekje kunnen geven. Als dit niet meer mogelijk is in je eigen huis, staat je vaak niets anders te doen dan dierbare spullen weg te gooien of een ander thuis te geven. Maar wat als deze spullen heel veel voor je betekenen en als je ze later toch nog een plekje wilt geven? Dan kan je ze tijdelijk opslaan in een opslagruimte.
  • Staat je huis eigenlijk overvol met spullen en belemmert dit het wooncomfort? Kies er dan voor om enkele spullen in een opslagruimte op te slaan. Hier is een verbouwing het ideale moment voor, omdat je dan pas vaak merkt hoeveel spullen je wel niet hebt. Door spullen die je niet meer gebruikt op te slaan, creëer je meer ruimte in huis en ogen de kamers veel geordender.

Waarom kiezen voor opslag tijdens een verbouwing?

Waar moet je op letten bij het huren van een opslagruimte?

Overweeg jij om een opslagruimte te huren? Dan ben je vast benieuwd waar je op moet letten. Wij zetten de belangrijkste zaken voor jou op een rijtje:

  • Hoeveel opslagruimte heb je precies nodig? Gaat het slechts om enkele dozen of wil je ook grote huishoudelijke apparaten kwijt? Vraag eventueel advies aan de opslagexperts, zodat je zeker weet dat je over de juiste unit beschikt.
  • Hoe belangrijk is de toegankelijkheid van de opslagruimte voor jou? Wil je 24/7 over toegang tot jouw spullen beschikken? Of is het geen probleem als je enkel op aanvraag bij de unit terecht kan?
  • Hoe is de veiligheid op de locatie geregeld? Is er sprake van beveiligingscamera’s? Is het bedrijf zelf verzekerd als er onverhoopt iets kapotgaat of gestolen wordt of moet jij dit met jouw inboedelverzekering regelen?
  • Hoeveel kost de opslagruimte? Ook hierbij zien we enorme verschillen tussen de aanbieders. Vergelijk de prijzen daarom goed, zodat je altijd voor de scherpste prijs een fijne opslagruimte kunt huren.

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline