Raamdecoratie trends voor 2020: opvallende kleuren, prints en warme tinten! 0

Raamdecoratie trends voor 2020

2020 is weer begonnen en dat betekent dat we ook weer van een heleboel nieuwe ontwikkelingen op het gebied van raamdecoratie kunnen genieten. Denk jij nog steeds dat raamdecoratie saai is? Dan heb je het goed mis! Want met alle nieuwe stijlen, kleuren en items kun jij dit jaar je lol op. Ben je dus toe aan nieuwe binnenzonwering het komende jaren en staan websites als Decorette standaard in jouw zoekgeschiedenis? Dan wordt het hoog tijd om je te verdiepen in de raamdecoratie trends voor 2020! In dit artikel maken wij alvast een beginnetje. Lees je mee?

Raamdecoraties zijn de eyecatchers van 2020

Raamdecoratie – het woord zegt het eigenlijk al – want binnenzonwering is echt niet alleen maar praktisch, maar ook nog eens allesbepalend voor de sfeer in huis. De meeste mensen kiezen nog steeds een standaard kleurenpallet in huis. Neutrale kleuren voeren de boventoon. Ook bij de keuze voor raambekleding. In 2020 mag hier echt verandering in komen. Dit jaar pakken we namelijk volledig uit met opvallende prints en kleuren. Raamdecoratie saai? Welnee! Met prachtige groene, blauwe of okergele kleuren maak jij jouw interieur helemaal compleet volgens de trendkleuren van dit moment. Waar wacht je nog op? Laat je inspireren en bestel direct dé eyecatcher voor jouw woning.

Ben je bang dat een te felle kleur jouw interieur te druk maakt? Zorg er dan voor dat de rest van het interieur zo neutraal mogelijk wordt aangekleed. Hierdoor blijft er ruimte over om met de raamdecoratie flink uit te pakken.

Warme tinten

Warm, warmer, warmst! We krijgen geen genoeg van warme tinten dit jaar. Zowel in ons interieur als in de keuze voor raamdecoratie. Raambekleding speelt een allesbepalende rol voor de sfeer in huis. Wanneer jij naar een huiselijke en warme sfeer op zoek bent, kunnen aardetinten niet ontbreken. Combineer warme tinten raamdecoratie met fijne accessoires en een houten vloer om het pakketje helemaal compleet te maken. Zo maak je van jouw huis een echt ‘thuis’.

Warme tinten raamdecoratie

Privacy en een natuurlijke lichtinval

Bij de keuze voor raamdecoratie lijkt het alsof je continu moet kiezen tussen twee belangrijke facetten: natuurlijke lichtinval en privacy. Als je gordijnen koopt, kun je deze natuurlijk sluiten zodra er meer privacy gewenst is, maar dit zorgt er wel voor dat er minder licht in huis aanwezig is. Maar waarom zou je kiezen tussen twee belangrijke facetten voor de sfeer in huis? Dankzij prachtige jaloezieën, duette gordijnen of vitrage geniet je van het beste van beide werelden. Speel zelf met het lichtinval en bepaal hoe de privacy in huis wordt gewaarborgd. Lekker thuis op de bank hangen is nog nooit zo fijn geweest.

Klassieke raamdecoratie? Nog steeds helemaal hip!

Val jij nog steeds voor de charmes van klassieke raamdecoratie? Ook dat is geen enkel probleem. In 2020 steel je nog steeds de show met prachtige vouwgordijnen of duo rolgordijnen. Deze verschillende soorten raamdecoratie zijn niet alleen ontzettend praktisch, maar ook nog eens tijdloos. Bijkomend voordeel: je raakt er niet snel op uitgekeken, dus van klassieke gordijnen heb je enorm lang plezier!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline