Verfraai uw badkamer met deze 6 gadgets 0

Verfraai uw badkamer met deze 6 gadgets

Laten we eerlijk zijn, jongens. We brengen veel tijd door in de badkamer. Of we er nu zijn voor onze dagelijkse verzorging of gewoon wat tijd doorbrengen met de porseleinen troon, we kunnen er net zo goed het beste van maken. En hoe kunnen we dat beter doen dan met wat coole gadgets? Bekijk deze zes must-haves voor elke zichzelf respecterende man cave badkamer.

1) Badkamer luidspreker

Als je iemand bent die graag zingt onder de douche (geen oordeel hier!), dan is een badkamer speaker een must-have. Er zijn tal van geweldige opties op de markt, zodat je er een kunt vinden die zowel bij jouw budget als jouw stijl past. Ontdek de producten van Maxtotaal via de website. Of je nu jouw favoriete afspeellijst streamt of naar een audioboek luistert, een badkamer luidspreker maakt jouw tijd onder de douche nog aangenamer.

2) Een minikoelkast

Als je badkamer groot genoeg is voor een minikoelkast, waarom vul je die dan niet met je favoriete drankjes? Zo kun je genieten van een koud drankje terwijl je ontspant in bad of even pauzeert van het scheren. Zorg er wel voor dat je het netjes houdt en laat geen lege flessen rondslingeren. Niemand houdt van een rommelige badkamer.

3) Een slimme spiegel

Begin je dag goed door het weer en je agenda te checken op een spiegel die als beeldscherm fungeert. Je kunt hem ook gebruiken om het nieuws te volgen of sociale media te checken terwijl je je ‘s ochtends klaarmaakt voor je werk. Pas alleen op dat je niet te lang naar jezelf staart – je zou een complex kunnen gaan ontwikkelen.

4) Een verwarmd handdoekenrek

Er is niets erger dan uit een warme douche stappen in een koude, vochtige handdoek. Maar met een verwarmd handdoekenrek kun je altijd een warme, droge handdoek klaarleggen wanneer je die nodig hebt. Bovendien houdt het je badkamer gezellig tijdens de koude wintermaanden.

5) Een bidet

Vergeet toiletpapier voor altijd met een bidet bevestiging voor je toiletbril. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken dat je TP op is, en je achterste zal je dankbaar zijn voor de overstap (geloof ons). Wees alleen voorbereid op een eerste sticker shock – bidets kunnen behoorlijk prijzig zijn in vergelijking met andere badkamer gadgets.

6) Verwarmde toiletbril

Oké, deze is misschien niet strikt noodzakelijk. Maar het is zeker een gespreksstarter wanneer gasten je badkamer gebruiken! Een verwarmde toiletbril is perfect voor kille ochtenden of om te ontspannen na een lange dag. Je zult nooit meer teruggaan naar een gewone toiletbril als je deze eenmaal hebt uitgeprobeerd.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline