Wat is het nut van een sidetable in je woonkamer? 0

Wat is het nut van een sidetable in je woonkamer

Ben je tevreden met je huidige wooninrichting? Er is niets zo fijn als dat gevoel. Het maakt dat je je thuis voelt en er graag tijd doorbrengt. Misschien heb je nooit nagedacht over het belang van een sidetable in de woonkamer. Deze trendsetters worden steeds vaker gespot en kunnen voor verschillende doeleinden prima dienst doen. Wil je weten wat hier precies het nut van is? Dat gaan we onderzoeken. 

Een plek voor decoraties

Je kunt verschillende woondecoraties toevoegen aan je inrichting. Er is voor ieder wat wils. Maar wat doe je als je die ene, mooie vaas nergens kunt neerzetten? Deze zet je liever niet in de kast. In dit geval, kan een prachtige sidetable uitkomst bieden. 

Dit kan de plek zijn waar je je mooiste decoraties kwijt kunt, zonder rigoureus plaats te maken. Zo belanden de mooiste eyecatchers niet achterin een kast of een hoek waar je eigenlijk niet tevreden mee bent. En behalve een vaas, zijn er meer decoratiestukken die erop passen. Wat dacht je van een koffietafelboek? Of van een fotolijst? 

Variabele plekken mogelijk

In het algemeen, wordt een sidetable vooral in de woonkamer gebruikt. Dit is echter niet altijd de norm. Doordat een sidetable wat compacter is, kun je deze op variabele plekken kwijt. Zo vind je deze meubelstukken ook vaak terug in de hal of in een thuiskantoor. Maar er zijn ook sidetables die ideaal gebruikt kunnen worden in een keuken.

In dit geval, zou een sidetable kunnen dienen als extra opslagplaats of, opnieuw, als decoratiestuk. Men legt er bijvoorbeeld portemonnees of pasjes neer. Zo kun je het makkelijk terugvinden. En beter nog: je kunt een sidetable altijd verplaatsen als je niet tevreden bent of de inrichting wilt veranderen. 

Handig bij gebrek aan ruimte

Niet iedere huis heeft voldoende ruimte voor meterslange tafels. Maar wat doe je, als je mensen over de vloer krijgt? De salon- en eettafel staan al snel vol met glazen en borden. Heb je al eens aan een sidetable gedacht? Dit meubelstuk kan een prima hulpmiddel zijn bij gebrek aan ruimte. 

Een sidetable kun je door het compacte formaat gemakkelijk ergens tussenschuiven. Zo ontstaat er voldoende plek om wat extra glazen of hapjes op te zetten. Dat is fijn voor de visite, maar ook voor jouzelf. Zo hoef je je woonkamer of tuin niet halsoverkop te verbouwen. 

Een sidetable als hulpmiddel 

Natuurlijk is het ook mogelijk om een sidetable voor jezelf te gebruiken. Breng je een avond door op de bank? Dan kun je de sidetable snel bij de bank schuiven, zodat je gemakkelijk bij je hapjes kunt. Maar een sidetable kan ook handig werken in een thuiskantoor, om extra werkruimte te creëren.

Samengevat: Een sidetable voor verschillende doeleinden

Je kunt een sidetable voor uiteenlopende doeleinden gebruiken. Bij winkels als intenswonen.nl kun je verschillende stijlen, soorten en maten verkrijgen. Je kunt ervoor kiezen om de tafel bij je interieur te laten aansluiten, maar dat is niet noodzakelijk. Kies vooral iets wat je zelf mooi vindt.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline