3 gratis interieur apps die het inrichten van een woning een stuk gemakkelijker maken! 0

Sta jij op het punt om je huis een ware make-over te geven? Of ga je binnenkort verhuizen en kan je wel wat extra inspiratie gebruiken? Dan zal je waarschijnlijk al snel met de handen in het haar staan. Er zijn tegenwoordig zóveel verschillende keuzes, dat je al snel niet meer weet waar je het moet zoeken. Hoe weet je nog hoe je je woning moet inrichten als de huidige trends enorm veel verschillende mogelijkheden bieden? Wat past bij jou? En wat past bij je woning?

Zelfs na het afsluiten van prepaid bij Simyo en het installeren van enkele apps en urenlang googelen, ben je nog geen steek verder. Daarom zetten wij de 3 beste gratis interieur apps voor jou op een rijtje. Deze installeer je eenvoudig door jouw internetbundel aan te spreken en je hebt er jarenlang plezier van. Het inrichten van een woning doe je zo!

1. Ikea Place App

Wie kent dit Zweedse warenhuis nu niet? Ikea heeft al heel wat jaren terug de Nederlandse harten veroverd, maar met hun geweldige Ikea Place App des te meer! Door middel van deze app zie je direct hoe allerlei meubels en accessoires in jouw woning zullen staan. Augmented Reality wordt hierbij op zeer slimme wijze toegepast. Hierbij is meten zelfs niet meer nodig. Via de app scan je eenvoudig de oppervlakte en kan je direct meubels plaatsen. De app vertelt je welke meubels passen en hoe de belichting moet zijn voor een optimaal resultaat.

ikea place app

2. Flexa

Een nieuwe kleur aan de muur kan wonderen doen voor jouw interieur. Maar ben jij niet gezegend met een talent voor het combineren van kleuren? Dan komt de Flexa app zeker van pas. Wanneer je van één van de uitgebreidere prepaid internet bundels geniet, kan je deze app direct op jouw telefoon zetten. De Flexa app is gelukkig erg gebruiksvriendelijk. Je verleent de app toegang tot de camera van je telefoon en je kunt hier vervolgens direct gebruik van maken. Kies eerst een kleur uit het brede kleurenpalet en richt vervolgens je camera op de muur. De Flexa app laat dan direct zien hoe de kleur op jouw muur eruit komt te zien. Daarnaast is het ook nog mogelijk om meerdere kleuren te combineren. Zo zijn er nooit meer teleurstellingen bij het aanbrengen van de nieuwe laag verf op de muur én weet je direct waar je aan toe bent!

flexa app

3. Home Design 3D

Ga je jouw huidige woning verbouwen of betrek je binnenkort een nieuwbouwwoning? Dan is het moeilijk om in te schatten hoe jouw ideeën er straks in werkelijkheid uit komen te zien. Toch kan het heel eng zijn om zonder inzicht een verbouwing in te gaan. Daarom komt de Home Design 3D zo goed van pas. Hierbij kan je jouw gehele huis bouwen in 3D en krijg je een beter inzicht in de verbouwing. Daarnaast is dit ook nog eens een hele leuke app om mee te spelen als je je huis helemaal niet gaat verbouwen. Het stylen van een woning leer je immers zo. Ook een ideaal hulpmiddel voor mensen die een beroep als interieurstylist overwegen. Zo kan je alvast fijn oefenen!

Home Design 3D

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Simyo.

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline