De nieuwste badkamer trends van 2018 0

badkamer trends van 2018

 De badkamertrends voor het aankomende jaar zijn verrassend. Badkamer fabrikanten komen met simpele oplossingen waardoor een loodgieter zelfs de kleinste ruimte kan omtoveren tot luxe badkamerruimte. Naast luxe en comfort wordt er in 2016 nog meer aandacht besteed aan energiezuinige maatregelen waarmee je niet alleen rekening houdt met het milieu, maar waarmee je ook behoorlijk kunt besparen op je maandelijkse energierekening. Een loodgieter kan je meer vertellen over wat de badkamer trends in 2016 zijn.

Ruimtebesparende badkamer

Badkamerfabrikanten realiseren zich steeds meer dat een grote badkamer voorzien van alle gemakken lang niet voor iedereen is weggelegd. Daarom zien we steeds vaker handige oplossingen waarmee zelfs in kleine badkamers toch nog voldoende ruimte is om ontspannen te kunnen vertoeven. Zo plaatst een loodgieter steeds vaker badkamermeubelen en sanitair die multifunctioneel zijn. Sanitair heeft steeds vaker meerdere gebruiksfuncties, zoals douchecabines waar de waterstralen aan te passen zijn en die ook gebruikt kan worden als stoomcabine of watermassage. Vraag jouw loodgieter om de mogelijkheden.

Energiebesparende badkamer

De afgelopen jaren heeft de wellness badkamer behoorlijk aan populariteit gewonnen. De badkamer is niet langer een plek waar men zich snel opfrist, maar is nu een plek waar je je kunt terugtrekken uit de dagelijkse beslommeringen en even heerlijk kunt ontspannen. De loodgieter voorziet badkamers van sauna’s, bubbelbaden en stoomcabines. Maar deze luxe heeft ook een keerzijde. Het langdurig gebruik van de badkamer zorgt er ook voor dat mensen meer water en gas verbruiken. Daarom besteed een loodgieter meer aandacht aan het combineren van luxe en energiebesparing. In de badkamers wordt steeds meer gebruik gemaakt van zonne-energie, waterbesparende kranen en douche- en badwater kan worden hergebruikt om het toilet mee door te spoelen. Deze nieuwe trend is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Wil jij ook meer energie besparen met je badkamer? Vraag dan deskundige hulp van een loodgieter.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline